Afvallen met Sunrider is afvallen op een gezonde natuurlijke manier.

Het doel van het programma is een verminderde lichaamsomvang en het verkrijgen van meer energie. Meet daarom de omvang van je buik, heupen, bovenbenen, armen en borst voor het begin van het programma. Het gaat niet om gewichtsverlies maar het gaat om de omvang. Dit is even wennen, want de afslankindustrie denkt in kilo’s, omdat die er met een dieet snel af gaan. Stop je met het dieet dan komt het er weer heel snel bij en dat is goed voor de verkoop. Spieren gebruiken echter energie, maar zijn zwaarder dan vet. Met meer spieren zien we er beter uit en gezonder. Een weegschaal is dus eigenlijk niet meer nodig.

Met dit Sunriderproduct gaat vetverlies gepaard met de opbouw van spierweefsel. En dat is zwaarder dan vet. Op de weegschaal zie je dat niet, maar je figuur verandert, je ziet er slanker uit.

Beginners kunnen het best eerst een maand lang een Sunpack eten. Dat kan op zichzelf al een aardige verbetering te zien geven. Het Sunpack helpt het lichaam om effectiever te reinigen, afvalstoffen en overtollig vocht worden afgevoerd en het versterkt de lichaamsfuncties. Het lichaam komt dan al meer in balans. Daarna kan met het Vitalite programma worden begonnen.

De producten van het Vitalite programma zijn:

NuPlus, VitaliteCaps SlimCaps, Fortune Delight, Vitalite Sunbar, Suncare eventueel nog aangevuld met Quinary.

Doe aan beweging of sport: wandelen, fietsen, hardlopen, fitness. Kies een vorm die bij je past en wat je leuk vindt om te doen.

Aanbeveling:

– Neem twee NuPlus per dag, ‘s morgens en ‘s avonds, om het gehele lichaam te voeden ten dienste van een algehele balans.

– Neem bij het eten s morgens ook Vitalite SlimCaps en SlimCaps.

VitaliteCaps 3 tot 8, SlimCaps 2 tot 8, die altijd tijdens de maaltijd moeten worden gegeten. Hoewel op het potje van SlimCaps staat, dat je twee keer per dag 6 tot 8 capsules kan nemen is het beter te beginnen met twee capsules per keer en dit op te voeren. Afhankelijk van het effect kunnen dan eén of twee capsules worden toegevoegd. Luister naar wat het lichaam aangeeft!

– Neem één of twee Vitalite-Sunbar samen met de SlimCaps. Dit is een belangrijk onderdeel van het programma. De reep zorgt ervoor dat de afvalstoffen makkelijker worden geloosd. De darmwerking wordt gestimuleerd door de SlimCaps. Zeer actieve darmen kunnen door de vezels in de reep gereguleerd worden. Zorg dat je thuis bent wanneer je voor de eerste keer SlimCaps neemt. Dit voor alle zekerheid, zodat je niet door je overactieve darmen overvallen wordt. Het diarree-achtige effect dat door SlimCaps kan worden veroorzaakt hoort bij het reinigingsproces. Het is geen probleem, maar kan wel lastig zijn.

– Drink een regelmatig Fortune Delight om vetzuren af te voeren en de vochthuishouding op peil te houden. Drie tot vier zakjes per dag is aan te raden. Met de grote verpakking van 60 zakjes heb je voldoende voorraad.

– Gebruik Suncare om de drank te zoeten en je energie en bloedsuikerspiegel op peil te houden.

Het snelste resultaat bereik je door het hele Vitalite pakket als maaltijdvervanger te gebruiken. Dat betekent: NuPlus voorafgaand aan de maaltijd, aangevuld met groente of fruit en de Vitalite Sunbar als maaltijdvervanger.

Blijf, als het kan, ook Quinary gebruiken zodat de organen gevoed worden voor een optimale balans.

Hoe lang kun je dit volhouden? Zolang als je wilt.

Dr. Chen beveelt aan om na een maand een week rust in te lassen, waarbij je alleen het Sunergy-programma van Sunrider volgt: met NuPlus, Quinary en Calli, om daarna weer verder te gaan met het Vitalite-programma, altijd aangepast aan het moment. Wanneer je stopt, gebruik dan met mate nog de VitaliteCaps en de SlimCaps, maar dan 2 per dag. Ook de Sunbars blijven natuurlijk een perfect tussendoortje en maaltijdvervanger.

Ook kunnen de Vitalite producten een rol spelen bij het opruimen van afvalstoffen, die zich in de loop van jaren hebben opgehoopt in het lichaam. Het opruimen hiervan maakt dat men zich lichter voelt en meer energie heeft.

Het Vitalite-programma is een perfect middel om af te vallen, om het lichaam te reinigen, te ontgiften en te reguleren en geschikt voor iedereen die zich dik, opgeblazen en sloom voelt.