Fortune Delight is een verfrissende kruidendrank optimaliseert de energiecirculatie in het lichaam, stimuleert de ingewanden en bevordert zo reiniging en afvoer van giftige stoffen en de afvoer van opgelost vet. Fortune Delight bevat essentiële mineralen en anti-oxidanten. Het is goed te combineren met een maaltijd en met Vitalite Caps.

Fortune Delight reinigt en werkt verkwikkend. Dit is een tot poeder verwerkte kruidencombinatie, verpakt in zakjes van 3 gr. per 10, 20, of 60 stuks. Fortune Delight gebruik je in koud of warm water, als thee, of door andere dranken of voedsel. Een zakje van 3 gr. maakt ongeveer 1 liter thee. Verkrijgbaar in vijf smaken: Origineel, Citroen, Perzik, Framboos en Kaneel.

Meest waargenomen effecten

  • snellere afvoer van vetstoffen
  • betere afvoer van afvalstoffen, waaronder gist
  • grotere weerstand, sneller herstel na griep en ziekte
  • neutraliseert de hoeveelheid maagzuur
  • werkt anti-oxyderend
  • snellere afvoer van melkzuur na fysieke inspanning

Ingrediënten

Extract van camelia, citroen, chrysantbloem, jasmijn, lalang graswortel en kruiden voor het aroma.

Gebruik

Een zakje Fortune Delight kan worden gemengd met ca. tot 1 liter warm water, van ten hoogste 80?C. Deze temperatuur is belangrijk, omdat bij hogere temperaturen de kruiden een deel van hun werking verliezen. Dit kan worden bereikt door het water te koken en vervolgens even te laten afkoelen, of onderin de theepot een laagje koud water te doen en kokend water toe te voegen. Gebruik bij voorkeur gezuiverd water of bronwater.

Drink minimaal 1 liter Fortune Delight per dag, verspreid over de dag, het kan zowel warm als koud worden gedronken en is heerlijk met een druppeltje Suncare.