Nuplus is een kruidencombinatie die de cellen het voedsel geeft wat ze nodig hebben. Cellen doen in essentie 2 dingen, ze produceren energie door voedsel te verbranden en vernieuwen zichzelf. Voor beide hebben ze de juiste brandstof nodig. Slechte brandstof, betekent minder energie en meer afvalstoffen, meer gewicht en een slechtere gezondheid.

Vitashake werkt in dit kader misschien nog wel beter om dat het nog vullender is en bovendien de darmwerking verbetert.

Wanneer het lichaam niet voldoende energie kan produceren dan sluit het een aantal niet essentiële functies af, zoals het verbranden van eigen vetten( dat kost energie om dat deze eerst omgezet moeten worden) en hetafvoeren van afvalstoffen( niet alles wordt afgesloten maar wel een deel, het kan want je gaat er niet direct dood aan). De belangrijkste functies moeten namelijk blijven werken, denk aan hersenen, organen en je eigen energie om te leven.

Stress, drukte , slechte voeding leiden dus hierdoor niet direct tot problemen maar wel op termijn.

Nuplus geeft de cellen de optimale brandstof, daarmee produceren ze meer energie, dat zorgt ervoor dat het lichaam weer beter zijn afvalstoffen kan afvoeren( verlies van gewicht, want die afvalstoffen waren allemaal opgeslagen) en het lichaam gaat eigen vetstoffen meer gebruiken( ook dat leidt tot minder vet; niet perse minder gewicht omdat een deel gebruikt wordt om spieren op te bouwen die zwaarder zijn dan vet, maar wel een strakker figuur).

Vitashake doet hetzelfde , het is echter nog vullender door de vezels die het bevat en bovendien verbetert het de darmwerking.

Nu is Nuplus geen afslankmiddel maar het is erg belangrijk in het proces van in balans brengen de behoefte aan koolhydraten verminderen. Daarbij komt dat het door dat het zoveel ingrediënten bevat ook direct een gevoel van bevrediging geeft, doordat het honger stilt terwijl je je er niet vol door voelt

In samenwerking met Calli, wat het afvoermechanisme van de cel voedt, verbetert de afvoer van afvalstoffen. Dit leidt tot een betere gezondheid, helder hoofd en meer energie.

Neem zoveel Nuplus als je wilt. Het beste is het voor het eten te nemen of tussendoor. Het zorgt er voor dat je minder eet.

Wil je het proces van het gebruik van eigen lichaamsvet versnellen combineer de Nuplus dan met Vitalite caps( 3×5 tot 3×10 per dag) en Fortune Delight( dat kan weer vetten( zuren) uit het bloed afvoeren). Hierdoor sla je 2 vliegen in één klap. Je hebt meer energie en uithoudingsvermogen( Vitalite caps zijn zeker in combinatie met Nuplus ideaal om mee te gaan sporten) en je gebruikt meer van je eigen lichaamsvetten.