Oi-Lin Signature Line

Deze lijn is een innoverende groep producten met geavanceerde formules die speciaal zijn ontworpen om de huid te revitaliseren en de natuurlijke ouderdomsverschijnselen te vertragen. In deze tijd hebben veel mensen extra behoefte aan een diep voedende- en ondersteunende creme. Al deze cremes zijn zeer geschikt om de gevoelige, soms dunne huid in het gebied rond de ogen te voeden en te versterken. Zowel de nacht- als dagcreme kunnen onder make-up worden gebruikt. Voor alle cremes geldt dat je er maar heel weinig van nodig hebt voor een goed resultaat.

OI-LIN NIGHT EMULSION

Dit is een rijke, zachte creme voor de nacht, maar ook voor overdag. Deze creme versterkt de talglaag van de huid, waardoor die er zacht en jong blijft uitzien. De creme heeft een neutrale, aangename geur. Rijk aan antioxidanten en gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten. Je kunt hem ook overdag gebruiken.

Deze is verkrijgbaar met een Sun Protection Factor SPF-30. D.w.z. dat je dertig keer langer aan de zon blootgesteld kunt worden, dan zonder de creme. De SPF-30 creme beschermt de huid door een totale ultraviolet-A en -B filtering uit het zonlicht. De creme is waterbestendig en smeert heel gelijkmatig over je huid, wat de bescherming totaal maakt. Beschermt tegen kou en de invloed van airconditioning. De creme heeft een wat taaiere samenstelling dan de nachtcreme, je smeert het in vleugjes over je gezicht en doet er dan de Deep Moisture Lotion overheen. Een perfecte bescherming en voeding. Verkrijgbaar in een pot van 71 gr.

OI-LIN REBUILD CREAM

Deze creme is een sterke combinatie van exotische kruidenextracten, etherische oliën, vitaminen en anti-oxydanten, zoals betacaroteen. De combinatie zorgt voor het reactiveren van een beschadigde of probleemhuid zonder dat daarbij de opperhuidcellen worden beschadigd. Met Rebuild worden de dode huidcellen verwijderd, terwijl daaronder nieuwe huid wordt gevormd. Deze sterk geconcentreerde creme op basis van alphahydroxyzuur is ontwikkeld om de huid te helpen de natuurlijk, gezonde staat te hervinden. Het unieke kruidenscala en de verwerkte vocht inbrengende middelen stimuleren het natuurlijke genezingsproces van de huid en helpen de nieuwe zijdezachte huid te beschermen. Verkrijgbaar in een pot van 30 gr.

OI-LIN SUPREME EMULSION

Deze creme heeft Dr. Chen in eerste instantie voor zichzelf gemaakt en is een combinatie van vier cremees ;de Oi-Lin Night Emulsion, de Oi-Lin Rebuild Cream, de Brightening Cream en de Natural Emulsion Cream.

Oi-Lin Supreme Emulsion bevat fruitzuren in een verantwoorde samenstelling. Veel vitaminen en oliën zijn toegevoegd. Deze combinatie voedt en vernieuwt de huid, bovendien beschermt deze creme tegen de uitdrogende werking van de zon, wind en kou.

Deze revolutionaire creme biedt een complexe formule aan planten die rijk zijn aan alphahydroxyzuur: zij verstevigt en versterkt de huid, en doet de huid jeugdig aanvoelen. De unieke samenstelling vergroot het vermogen van de huid om vocht vast te houden en gaat huidirritatie tegen door een gecontroleerd doseringssysteem dat zorgt voor de regelmatige toediening van kleine doses essentiële vetzuren. Deze vetzuren stimuleren de natuurlijke elasticiteit, de gladheid en het in balans brengen van de droge huid. De natuurlijke, geconcentreerde creme is rijk aan vochtinbrengende middelen, de kruidenextracten en aminozuren werken samen om ongelijke huidtinten weg te werken. Ook worden lijnen en rimpels verhuld en wordt de vorming van melanine, zoals ouderdomsvlekken, voorkomen. Geheel natuurlijke anti-oxidanten, zoals vitamine C, vitamine E en prantocyanidine beschermen de huid en gaan de activiteit van vrije radicalen tegen. Zo krijgen rimpels, ouderdomsvlekken en onregelmatige huidtinten geen kans. Verkrijgbaar in een pot van 30 gr.

EXCEPTIONAL CREAM

verkrijgbaar in de VS, een huidvernieuwende creme die bedoeld is als alternatief

voor Rebuild. Hier zitten geen fruitzuren in.

OI-LIN REPLENISH GEL

Dit is het toetje van de huidverzorging. Gemaakt voor de gevoelige delen rond de ogen en de mond, maar omdat het zo zacht inwerkt is het ook geschikt voor mensen met eczeem, of een gevoelige huid. Herstellende lipides en vitaminen helpen zwellingen voorkomen die het gevolg zijn van vochtretentie. Je krijgt er een heel fluwelige huid van. Het bevat heel veel ingrediënten van Vita Fruit en koninginnegelei, de oorspronkelijke voeding die de werkbijen produceren uit stuifmeel en bloemenhoning bestemd voor de nieuwe bijenkoningin. Dit is, door de eeuwen heen, altijd als een zeer begerenswaardig voedings- en schoonheidsproduct gezien. Verkrijgbaar in een pot van 30 gr.

OI-LIN WARM FACIAL SCRUB

Deze heerlijke creme met kleine bolletjes Jojoba olie is een nieuwe manier om de huid van het gezicht diep te reinigen. De bolletjes zorgen voor een zachte massage van de huid die warm wordt en waardoor de poriën zich nog verder openen voor een diepe reiniging. Zeer geconcentreerde extracten van kruiden helpen de huid te beschermen tegen de vervuiling van de buitenlucht. Gelijktijdig zorgt de jojoba olie voor voeding.

Ingrediënten als jojoba olie, fortune delight, kamilleblad, citrus, jasmijn, lalang grass wortel extract en aloé-vera, dragen bij aan de kwaliteit van het product. Verkrijgbaar in tube van 120 ml.

Oi-Lin Firming and Body Scrub.

De bodyscrub is een heerlijk alternatief voor douche en badgels. Deze scrub zorgt voor diepe reiniging van de huid met een aanpaste zuurgraad. De scrub reinigt niet alleen maar zorgt voor verwijdering van dode huidcellen en voor vermindering van cellulitis en het strakker worden van de huid. Tevens zorgen de ingrediënten voor voeding en vochtregulatie van de huid.

De ingrediënten als jojoba olie, citrus extract, suikerriet, appel, groene thee, komkommer, ginseng, sinasappel extract, rozemarijn, kamille blad, citroen extract, jasmijn, lalang grass wortel, chrysanthemum bloem, grapefruit extract zorgen ook voor een vermindering van rimpels en andere huidoneffenheden.

Verkrijgbaar in een tube van 120 ml (in de VS ook in 68 ml)

OI-LIN SHAMPOO

Is een speciale shampoo die zo zacht is dat deze ook geschikt is voor baby’s. Maar vooral is deze shampoo ontwikkeld voor gekleurd haar. Verkrijgbaar in 68 ml en 240 ml.

OI-LIN CONDITIONER

Een milde formule, gemaakt van de beste kruidenextracten, geschikt voor een droge en gevoelige hoofdhuid.

Verkrijgbaar in verpakking van 68ml en 240ml.

OI-LIN VLOEIBARE ZEEP

Met natuurlijke vochtinbrengende ingrediënten, reinigt op zachte wijze. Gebaseerd op een natuurlijke mix van aloe-vera en rozemarijn.

In fles van 240 ml.

OIL-LIN EN DR. CHEN’S HAND & BODY LOTION

Deze speciale lotion zorgt ervoor dat zelfs droge huid weer in balans komt. Het helpt het vocht vasthouden en voedt met vitamine E.

Ingrediënten: zeewier, aloe-vera, sojaolie, havermeel, abrikozenpit-olie, chrysanthemum extract, cacao olie. Verkrijgbaar in een verpakking van 240 ml.

OI-LIN EN DR. CHEN’S FORBIDDEN PARFUM EN COLOGNE,

Voor respectievelijk vrouwen en mannen is een heerlijk geur gemaakt met puur plantaardige- en dus ook zonder enige voor de huid schadelijke of agressieve ingrediënten, dit in tegenstelling tot vrijwel alle andere parfums en eau de toilet.