De tol van te veel en slecht eten:

Teveel eten is een directe aanslag op het lichaam. We kennen allemaal wel het gevoel van vermoeidheid na het eten. Het laat je voelen hoeveel energie het lichaam nodig heeft om de voeding te verteren om nieuwe energie te kunnen produceren.Daarom is het ook zo belangrijk dat de voeding meer energie oplevert dan het kost om het te verteren. Alle dode voedsel( koekjes, chips, magnetron eten, voor verwerkt eten) kost veel meer energie dan het het lichaam geeft bij verbranding. Dan wordt eten dus een aanslag op je energie voorraad. Wanneer het lichaam niet voldoende energie heeft moet het bepaalde lichaamsprocessen zoals het opruimen van afvalstoffen en het verbranden van eigen vetstoffen, achterwege laten. Wanneer dat gebeurt dan ga je steeds meer uit je energie reserve putten en giftige restanten van de verbranding hopen zich op. Je kunt je zelf wel voorstellen dat daar dan hart en vaatziekten en kanker door kan ontstaan.

Een onderzoek in de Europese Unie heeft aangetoond dat er mensen dood gaan aan overgewicht. 13% van de mannen en 19% is ernstig te zwaar en 50% van de mannen en 35 % van de vrouwen is te dik.

Ongeveer 300.000 doden per jaar zijn het gevolg van dit overgewicht.

Het percentage doden lag het hoogste in Engeland waar bij 9% van alle mensen die overleden de oorzaak lag in overgewicht.70% procent hiervan overlijdt door hart en vaatziekten en 20% door kanker.

Verbranding is de enige manier waarop reeds opgeslagen vet kan worden afgevoerd( afgezien van een liposuctie operatie, maar dat zou ik niemand aanraden)

Gek genoeg is een van de dingen die je kan doen is meer kleine bewegingen maken, rechtop lopen, kleine dingen doen in huis. Ook mensen die niet stil kunnen zitten verbranden veel meer energie dan mensen die dit wel kunnen.

Uit een onderzoek waarbij mensen 1000 calorieën per dag extra kregen en niet meer mochten sporten, bleek dat de mensen die veel kleine bewegingen maken zoals rechtop lopen, opstaan en gaan zitten, bewegen met hun benen terwijl ze zitten, 70% van de extra caloriwën verbrandden.

Je hoeft dus niet per se naar de sportschool om je extra calorieën te verbranden. Kleine dingen als vaker de trap nemen, op de fiets gaan en zelfs bewegen in huis is al voldoende om een heleboel calorieën te verbranden.

Natuurlijk kan je door bijvoorbeeld Veros of Bella van Sunrider te nemen je verbrandingscapaciteit verhogen door dat je meer energie hebt en je spieren die zorgen voor de verbranding verstevigd worden.

Ook de vezelrepen, Sunvitalite repen zorgen voor energie en minder calorieën en sneller darmwerking wat allemaal bijdraagt aan een betere verbranding. Voorkomen door minder te eten, bijvoorbeeld met behulp van de Sunvitalite reep is natuurlijk nog beter.

Slimcaps maken je darmen en organen schoon en zorgt ervoor dat vetten niet opgenomen worden. Calli en Fortune zorgen voor afvoer van afvalstoffen waardoor het lichaam weer meer energie overhoudt voor andere essentiële processen.