Het aarde-element. Het aarde element staat voor omzetting en verwerking van alles wat lichaam en geest binnenkomt. Het voedt het spijsverteringssysteem en helpt bij verwerking van emoties.

Assimilaid voedt het spijsverteringssysteem en brengt dit in balans met andere orgaansystemen. De organen die door Assimilaid worden gevoed, zijn maag, alvleesklier, dunne darm en milt. Assimilaid brengt ook de spijsvertering en het zenuwstelsel met elkaar in evenwicht. Wanneer men in het leven te veel emoties of andere psychische gebeurtenissen te verwerken heeft, of te veel piekert, dan helpt Assimilaid. Opgelost in water is het een aangename drank die helpt om rustiger te slapen

Meest waargenomen effecten

* betere spijsvertering, afname van indigestie

* optimale verwerking en opname van voedingsstoffen

* verbeterde verwerking van emoties

* minder last van energiedips na de maaltijd

* helpt verschillende voedingsstoffen te verdragen

* betere nachtrust.

Ingrediƫnten

Ginsengwortel, atractylodeswortel, sinaasappelschil, pinelliawortel, poria paddenstoelpoeder, zoethout, venkelzaad, amoniumzaad, munt.

Verkrijgbaar in capsules in potjes van 100 stuks.

Gebruik

2 of meer capsules, 3x per dag bij de maaltijd. Ook te gebruiken als thee, maak de capsule open en leeg de inhoud in een kop Calli of water. Het is heerlijk gezoet met een druppel Suncare. Werkt in warm water rustgevend en is dus prettig om in te nemen voor het slapen gaan.