De Basis Producten.

Basis Producten Sunrider

Je lichaam wordt opgebouwd uit wat je eet! De kwaliteit van je voeding bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van het functioneren van je lichaam.

We hebben elke dag voeding nodig.

Voeding dient als brandstof voor onze cellen die onze energie produceren en voor diezelfde cellen om nieuwe cellen te maken voor een lichaam wat zichzelf voortdurend vernieuwt. 90% van de cellen van ons lichaam wordt elk jaar vervangen door nieuwe cellen.

Cellen zijn complexe structuren die opgebouwd zijn uit duizenden verschillende stoffen. Je kunt je voorstellen dat je veel verschillende bouwstoffen nodig hebt om het lichaam alles te leveren om een goede nieuwe cel te maken.

Simpel gezegd is het zo dat wanneer je elke dag alleen maar brood zou eten, je lichaam het één en ander te kort komt, dus dat het niet in staat is voldoende energie te produceren en de nieuwe cellen die het maakt zijn van een mindere kwaliteit van de cellen die vervangen worden. (Dit is wat simplistische gesteld, maar is waar voor de langere termijn)

Dat betekent dat het lichaam sneller aftakelt en dus oud wordt en dus minder weerstand heeft, eerder dik wordt, minder goed zijn afvalstoffen kan afvoeren, vervuilt en verouderd.

Daarbij komt ook dat we in deze wereld een heleboel vervuiling hebben, denk aan de lucht, vervuiling in ons water en zeker ook in de voeding( resten van bestrijdingsmiddelen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen).

Wanneer je elke dag voor elk proces in het lichaam de juiste bouwstoffen binnen krijgt, dan kun je je voorstellen dat het lichaam al die processen beter kan laten verlopen.

Met name in China is men al heel lang geleden begonnen met uit te zoeken welke planten en kruiden al die verschillende lichaamsfuncties voeden.

Op grond van de opgedane kennis en ervaring zijn zeer geconcentreerde en smakelijke kruidencombinaties samengesteld die zorgen dat voedende, reinigende processen optimaal kunnen verlopen en alle organen in een optimale balans op elkaar afgestemd raken.

De kruiden worden zeer zorgvuldig behandeld, geconcentreerd en gecombineerd met andere kruiden voor een optimaal effect

Deze vormen de Sunrider Basis Producten.

Er is Nuplus een heerlijke combinatie die makkelijk in vruchtensap of zuivel product opgelost kan worden en in het lichaam het uithoudingsvermogen, versterkt de weerstand en de gevolgen van stress neutraliseert.

Het is een heel oude formule die gebruikt werd door monniken, krijgers en mensen die lange reizen maakten. Hoewel Nuplus weinig calorieën bevat, geeft het een voldaan gevoel door de grote verscheidenheid aan volwaardige bouw- en voedingsstoffen. Het is licht verteerbaar en wordt vlug opgenomen in het bloed. Het is bij uitstek geschikt om snel wat extra energie te krijgen bij grote inspanningen, zoals bij het sporten. Deze aanvulling op de dagelijkse voeding helpt het lichaam vermoeidheid te bestrijden en het immuunsysteem te versterken.

Vitashake is Nuplus met extra verzels en vitamines

Sunvitalite repen zijn repen op basis van Nuplus gecombineerd met vezels zodat ze als tussendoortje kunnen dienen maar ook als vervanging voor een deel van de maaltijd.

Secret sauce is een heerlijk saus die over allerlei gerechten gebruikt kan worden en een bron is van natuurlijke vitamines

Calli is een reinigende kruidendrank die zorgt dat het lichaam alle afvalstoffen en restanten van medicijnen en drugs effectiever kan verwijderen.

Vitafruit is een siroop met kruiden die veel natuurlijke vitamines bevat en organen vitaliseert.

Er is voor elk orgaansysteem een kruidencombinatie die dat systeem voedt en zorgt dat het beter afgestemd raakt op de rest van het lichaam. Elke combinatie bevat 10 of meer kruiden.

Conco, voor het ademhalingssysteem,

Lifestream voor het circulatiesysteem

Alpha 20c voor het immuunsysteem

Prime again voor het hormoonsysteem

Assimilaid voor de spijsvertering

De combinatie van deze vijf in één heet Quinary.

Quinary is een heel krachtige kruidencombinatie die meer dan 60 kruiden bevat.

bij dagelijks gebruik verbetert het de algehele conditie energie.

Top is een combinatie die de hersenen voedt en dan vooral het ‘denk vermogen’

Ese is een combinatie die ook de hersenen voedt maar dan vooral meer het vermogen tot inzicht en bovendien rust geeft zoals de naam al aangeeft.

Joi voedt de pezen en gewrichten en de verbinding van de hersenen met het lichaam.

Gedrieën zorgen zo voor een betere werking van de hersenen en de signalen naar het lichaam.

Veros is een kruidencombinatie die het mannelijk hormoonsysteem versterkt en op peil houdt

Bella doet dat voor het vrouwelijk hormoonsysteem met name voor vrouwen vanaf 40. Het geeft het lichaam voeding voor een betere hormoonproductie en daarmee voor verlichting tijdens de overgang.

Men’s formula voedt en beschermt de prostaat .

Fibertone is een combinatie van vezels die de darmwerking bevorderen.

Sunbreeze olie en balsem zijn multifunctionele producten. Ze zorgen ervoor de de Chi( energie) daarheen gaat waar je het opsmeert.

Het haalt ‘hitte’ uit brandwonden( met name van heet water) en verzacht na insectenbeten. Het is ook geweldig voor een frisse adem en vooral voor het weer soepel maken van stramme en stijve spieren.