Reactie van ‘Josephine’,

Bella helpt het lichaam om aan deze soorten problemen het hoofd te bieden. Het is geen hormoon, maar het helpt het lichaam om de juiste hoeveelheid hormonen produceren passend bij een jongere leeftijd.

Een vrouwenprobleem in de menopause zijn golven van hitte. Bella helpt daar geweldig. Ik heb dat door persoonlijke ervaring ondervonden. Een ander probleem is dat de vrouwen vaak van zin in seks verliezen in de menopauze.

Hormonen sturen de hersenenchemie er voor zorgt dat de zin in seks versterkt wordt, evenals mogelijkheid voor een vrouw om ervan te genieten. Dit hormoon helpt je gelukkiger te zijn en niet geprikkeld zoals vrouwen met stemmingsschommeling dan kunnen zijn. Er is een product dat werkelijk hierbij helpt! Goed, je raadde het al, het is Bella het is een zegen voor vrouwen, het is vergelijkbaar met wat Veros voor mannen is. Je kunt het een natuurlijke aphrodisiac roepen.

Volgens Dr. Lark, wordt veel geschreven over het helpen van mannen met hun zin in seks, maar voor vrouwen is er tot nu toe weinig onderzoek gedaan. Bella werkt geweldig en zorgt voor resultaten, iets waar veel vrouwen naar op zoek zijn. Wij hoeven er alleen maar bekendheid aan te geven.

Goed, ik ratel wat door. Maar ik heb zitten denken, dat meer mensen deze nieuwe informatie zouden moeten kennen. Ik wil de dit even melden, dank voor je adviezen Josephine….aug 2011