De bijzondere Sunsmile Tandpasta

De Sunrider tandpasta is heel bijzonder, het lijkt duurder dan andere tandpastas maar lees dit artikel eens en kijk dan nog eens wat er duur is. Maar daar is een goede reden voor en…in gebruik blijkt ie niet duurder te zijn, maar dat weet je natuurlijk niet wanneer je de tube koopt.

De meeste tandpastas bevatten bacterie dodende middelen. Je zou denken dat dat goed is, maar ook de goede bacteriën worden gedood. De mond is vol met goede bacteriën die tot doel hebben de vertering van het voedsel te starten tijdens het kauwproces en de mond schoon te houden door de resten van het voedsel te verteren zodat het geen schade aanricht aan de tanden. Dood je deze bacteriën dan dood je deze natuurlijke bescherming.

De mond is de schildwacht van het lichaam!

Deze schildwacht functie is belangrijk en moet daarom ook in tact blijven.

Natuurlijk antibiotica,

Daarom heeft Dr. Chen deze tandpasta voorzien van natuurlijke antibiotica zoals: eucalyptus, chrysantbloem, salie, kruidnagel, die allen de slechte bacteriën aanpakt.

Daarbij heeft hij een extract gevoegd van de Neemboom.Deze versterkt de natuurlijke bacteriën in de mond. Indiërs hebben meestal zeer witte tanden, hun geheim is: zij borstelen hun tanden met een takje van de Neemboom, zij kauwen op een takje zoals op een zoethoutstokje, dit takje doet gelijktijdig dienst als borstel en als witmaker.

Dank zij micro-enzymen verhindert de tandpasta de vorming van tandplak = eiwitten en vetten die zich vasthechten aan de tanden. De eiwitten en vetten worden in kleinere deeltjes verdeeld die dan gemakkelijk te verwijderen zijn met de tandenborstel.

De micro-enzymen reinigen ook de moeilijk te bereiken plaatsen tussen de tanden. De tandpasta heeft door de bijzondere combiatie van kruiden,een zeer aangename smaak!

Beter schoon,
In de meeste tandpastas zitten plakkende substanties(zeep) waardoor de etensresten bij het poetsen alleen over de tanden heen en weer geborsteld maar blijven plakken. De sunrider tandpasta maakt gebruikt van bakpoeder, waarmee de voedingsresten effectief van de tand verwijderd worden. Hetgen resulteert in schonere tanden daardoor minder gaatjes.

Fris en geconcentreerd
Hij verfrist de adem en daarbij verzadigt hij de smaakpapillen van de tong zodanig dat men geen goesting meer heeft om kleinigheden te eten tussen de maaltijden. Dus poets uw tanden na elke maaltijd!
De tandpasta is zeer geconcentreerd zodat men maar een kleine hoeveelheid (1/2 cm op de borstel) nodig heeft: 1 tube Sunsmile = gelijk aan de hoeveelheid van 4 andere tubes.
Sunsmile bevat geen suiker of sacharine wat tandcaries veroorzaakt en bevat ook geen fluor die bij langdurig gebruik het tandglazuur beschadigt.

Fluor is vergif,
Fluor is een vergif van dezelfde orde als arsenicum. Daarbij komt de fluoride( in gewone tandpasta) die het glazuur van je tanden aantast en deze steeds gevoeliger maakt. Wanneer je overgevoelige tanden hebt moet je overstappen op een tandpasta die speciaal voor overgevoelige tanden is en duurder is dan normaal. Natuurlijk loopt je tandartsrekening ondertussen ook op. Daarom staat er ook op tandpasta tubes in de VS dat direct een doctor gewaarschuwd moet worden wanneer kinderen teveel tandpasta binnen gekregen hebben en dat het schadelijk kan zijn voor de gezondheid!

Zeep in tandpasta maakt je mond kapot

In een normale tandpasta zit een product wat ook in shampoo zit. Het is een vorm van zeep die vet oplost. Wanneer je dat in je mond stopt dan lost het deel van je membramen in je mond op, die bestaan namelijk ook uit vet. Je krijgt op den duur daardoor problemen met je mond. Je kunt het vergelijken met het schoonmaken van de keuken, je gebruikt dan handschoenen omdat de schoonmaakmiddelen zoveel vet oplossers bevattenn die de huid kapot maken om dat deze voor een groot deel uit vet bestaat. Zonder handschoenen zou je kapotte uitgedroogde huid aan je handen overhouden van het gebruik van deze middelen. Op den duur kun je zelfs kanker krijgen door de voortdurende beschadiging van de membranen in je mond, die het lichaam weer moet herstellen. Met Sunrider tandpasta heb je dat niet. Wat is er veel te zeggen over zoiets eenvoudigs als tandpasta, he?!
Tegelijkertijd zie je ook wat er door het gebruik van verkeerde tandpasta allemaal mis kan gaan….

Dus is vind je Sunrider tandpasta nog steeds duur???

Opmerking: er is ook munt in de tandpasta maar deze heeft geen enkele invloed op homeopathische medicijnen daar hij verwerkt is met andere planten en in evenwicht gebracht is zodat hij niet meer bestaat in zijn extreme originele vorm.