Sharon Farnsworth over Candida.

Vertaald door Attie Smit voor de sunriders

Iedereen die begint met Sunrider voeding moet, volgens mij, voorzichtig aan doen met de Calli. Gebruik niet 1 theezakje per kopje zoals met gewone thee.

Ja, Calli moet gedoseerd gebruikt worden omdat het erg reinigend werkt voor hen die daar erg gevoelig voor zijn.Ik maak mijn thee altijd met een 1 theezakje in een liter water.Conco en Alpha 20C helpen om de bijholten schoon te houden.De Quinary is erg effectief. Het is moeilijk om het lichamelijke functioneren op te delen en Quinary helpt op zoveel vlakken.Het niezen en de loopneus worden meestal beschouwd als een teken van hooikoorts, maar voor mij is het een teken van Candida.Het is voor mij het eerste teken dat mijn immuunsysteem wordt aangevallen.Wanneer het lichaam aan iets verkeerds heeft blootgestaan dan is dat het eerste teken om je laten weten dat er iets mis is en dat het bezig is het te bevechten.Het wordt erger in het jeukstadium, ogen en neus en keel jeuken dan geweldig.Ik hoest dan ook veel en dat betekent dat de longen en de bronchiën moeite hebben met functioneren. Dan wordt alles rood, speciaal de huid, met huidirritaties.Candida is een erg vreemde aandoening. Laat het me uitleggen.Het begint meestal met het gebruik van medicijnen, zoals antibiotica, cortison, de pil, enz.Deze medicijnen vernietigen ook de goede bacteriën in de darmen.

Er is daar van nature ook een bepaalde schimmel aanwezig, als de goede bacteriën worden vernietigd dan neemt de schimmel het over en dit groeit dan in strengetjes slijm.Meestal, maar niet altijd, zullen vrouwen een vaginale schimmelinfectie ervaren, dit jeukt erg.Dan trekt het door naar de darmen, eet kleine gaatjes in de darmwand, laat het voedsel onverteerd naar het bloed vervoeren.Dan reageert het lichaam alsof het allergisch is voor voeding. Voor het ene meer dan voor het andere.Soms wordt dit ook wel het lekkende darmsyndroom genoemd. Dan, als het door het spijsverteringskanaal trekt, vermenigvuldigd het zich en scheidt giftige micro-organismen af, waardoor nog meer allergische reacties ontstaan.Als het verder door je lichaam trekt via het bloed, dan probeert het lichaam de schimmel te overwinnen door er tegen te vechten en door ook overgevoeliger te worden voor geuren, schimmels en stof.

Een ander symptoom is chronische vermoeidheid. Een vermoeidheid die maar niet weg wil gaan. Dit komt omdat het vermogen van het lichaam om vitamine B te produceren gestopt is.Uit balans geraakt neemt het lichaam geen vitamine B meer op en wordt het ook niet meer aangemaakt.

Dan vindt er dus ondervoeding plaats, het voedsel dat we eten wordt niet geabsorbeerd .Als het erger wordt trekt het nog verder omhoog het lichaam door en komt dan vooral in de longen en sinusholten. Het erger worden van deze conditie wordt ook wel astma genoemd en mensen kunnen moeilijkheden met ademen ondervinden. Ik heb hier veel last van gehad.

Er ontstaat dan ook een overgevoeligheid voor geuren, vervuiling, pollen, enzMensen worden dan ziek van hun omgeving. Ik had hier ook heel veel last van.Serieuze huidaandoeningen ontstaan en allergische huidreacties. Mijn huid was vreselijk vooral in mijn gezicht Ik had eczeem op mijn voeten en handen. Nog een indicatie van uit balans zijn.Het valt dan niet mee om iets te vinden waar je je nog mee wassen kunt of je kleren mee uit kunt wassen.Of je moet SR producten hebben zoals SuperClean, Fruit en Vegetable Rins en ook de prachtige huidverzorgingsproducten.Ze zijn een grote hulp geweest en mijn redding.Voor veel producten was ik het proefkonijn, dus ik weet heel goed welke overgevoeligheden men kan hebben.Ik ben dankbaar voor de SR producten voor mezelf en voor iedereen die met zijn gezondheid bezig is.Als de micro-organismen doorgaan met opstijgen in het lichaam dan komen uiteindelijk de hersenen aan de beurt, waar het een zware chemische depressie veroorzaakt. Ik zie daarvan zoveel om me heen, heel beangstigend.

Er zijn nu zoveel medicijnen die zogenaamd helpen tegen een chemische depressie maar die weer als bijwerking zelfmoordneigingen hebben.

Al die tijd blijft het immuunsysteem vechten en heeft het meestal geen voeding die het ondersteund. Daarom is Alpha 20c ook zo’n zegen dat ondersteunt het immuunsysteem.

Het immuunsysteem wordt zwakker en zwakker en kan uiteindelijk niet langer vechten, dan komt er een Epstein Barvirus langs of naar de oppervlakte.

Als het immuunsysteem het constant laat afweten , niet meer kan vechten tegen vervuiling en chemicaliën dan ontstaat er abnormale celgroei en deze abnormale celgroei kan dan de dood veroorzaken. Het heet kanker!Ik verloor mijn zuster op 46 jarige leeftijd aan kanker. Ze was langs al de stadia gegaan van deze aandoening en ik was op dezelfde weg.Ik was zo gelukkig dat ik Sunriders hele voeding ontdekte.

Maar het was nog niet beschikbaar toen zij leefde. Wij hebben moeten toezien hoe ze ons langzaam ontglipte. We kennen allemaal wel mensen die deze weg zijn gegaan.Ik weet dat Shirls eerste vrouw ook stierf aan kanker. Het mijdt niemand. Dus de grote vraag is hoe kunnen we deze aandoening een halt toeroepen?

De SR producten zijn een godsgeschenk!!!!

Ik heb prachtige veranderingen gezien in mijn leven. Eigenlijk heb ik daardoor mijn leven terug. De basisvoeding is zo belangrijk

Wij voeden ons met NuPlus of de VitaShake, Quinary, Sunny Care. En we helpen het lichaam ontgiften met Calli en Fortune Delight.

Al deze producten hebben zoveel voordelen als voeding voor het lichaam.

Ook kunnen we een fijnere afstemming vinden in de Vitadophilus, zoals ongeveer 10 capsules per dag gedurende 1 week. Dit helpt om de goede bacteriën weer aan het werk te krijgen en het helpt met het balanceren van de darmen.

Dit is zo belangrijk

En om de goede bacteriën te behouden nemen we iedere dag VitaShake.

De volgende belangrijke stap is het voeden van het immuunsysteem dat zoveel veldslagen voert in het lichaam. Ik heb een enorme hoeveelheid Alpha 20 ingenomen in het verleden en neem het nog steeds, 14 of 15 per dag als onderhoud.

En vaak eet ik meer als mijn lichaam weer in aanraking is geweest met vervuiling.

Dit is waarom we dat noemen wij daarom moeten luisteren naar ons lichaam om uit te vinden wat het nodig heeft en het dan ook geven.

Hoeveel we moeten nemen is per persoon verschillend, aangezien iedereen in verschillende stadia van deze aandoening verkeert.

Ik hoop dat ik zo help met kennis zodat je het beter begrijpt. Deze aandoening schrijdt langzaam voort duurt ook lang voor alles weer in balans is.

Het is een constante strijd.

Maar ik ken geen andere oplossing hiervoor dan de wonderbaarlijke voeding en producten van SR.

Het is de enige manier om er mee om te gaan. En ik heb bijna alles geprobeerd in de wereld van goede voeding en gezondheid.

Ik heb me ingelaten met allerlei producten die beloofden de beste te zijn. Maar ze kunnen niet tippen aan de vorm van voeding die we krijgen van SR voeding en hun prachtige producten die iedereen thuis nodig heeft.

Je hoeft geen allergie te hebben om SR te gebruiken Preventie is de naam van het spel.

Laten we niet wachten totdat iets helemaal stuk is voordat we het maken.

Laten we zorgen dat het lichaam niet stukje bij beetje aftakelt.

Ik hoop dat je het zo een beetje begrijpt, dat je beter begrijpt wat deze aandoening inhoudt waar veel mensen aan lijden soms zonder het te beseffen om er je levens stijl voor te maken.

Dank je wel voor je interesse en gebruik van de wonderbaarlijke SR producten. Het is het waard om als levensstijl voor te werken. We willen allemaal wel genieten van een betere gezondheid. Ik ben zo dankbaar voor Sunrider en Dr Chens inzet om ons steeds weer deze wonderbaarlijke producten te geven.

We moeten meer mensen zegenen met deze boodschap die we hebben gekregen.

Ik heb altijd gezegd dat kennis macht is. We moeten het lichaam bestuderen en ervan leren en dit anderen vertellen.

Dank je wel voor de tijd die je nam om dit te lezen.

Ik hoop dat het een beetje verhelderen voor je was.

Enthousiast, Sharon F Elkins Meer informatie over Candida van iemand die geen binding heeft met sunrider. Ze is zeer ter zake kundig en praat uit ervaring: Click Here!