Conco voedt het metaalelement, het versterkt het ademhalingssysteem en de longen. Het helpt de mens met kracht en stevigheid en structuur in het leven.

De opname van zuurstof is essentieel voor een goed functionerend lichaam. Wanneer zuurstof goed wordt opgenomen, versterkt het tegelijk het de longen, darmen, huid en immuunsysteem en daarmee ook de andere systemen. Hoe optimaler de longen werken, hoe vitaler we zijn. Conco voedt de ademhalingsorganen en beschermt deze tegen beschadiging. Op psychisch gebied geeft Conco meer structuur, duidelijkheid en houvast.

 

Meest waargenomen effecten van een versterkte opname van zuurstof is:
* sterkere afweer tegen verkoudheid en griep
* vitaler, ..ik mag hier verder geen claims maken
Conco voedt darmen en longen die daardoor beter gaan functioneren, daardoor krijgt het lichaam meer zuurstof, meer energie, beter functionerende darmen, zorgen voor betere voedingsopnamen, verbeterd immuunsysteem, betere darmwerking en minder darmklachten.

Werkt het meest effectief in combinatie met Assimilaid, Fibertone en Calli thee.

Ingrediƫnten Munt, zilverbloem, chuan-xiongwortel, goudenbelvrucht, Chinees kattekruid, klokbloemwortel, amerikaanse lavaswortel, engelwortel, zoethout, bamboeblad, kliszaad, rietwortel.

Gebruik
2 of meer capsules, 3 maal per dag bij de maaltijd