Dit is een heel krachtig mineraalrijk drankje. ElectroSport is verkrijgbaar in flesjes van 15 ml. verpakt per 10 of 30 stuks.

In ons hedendaagse voedsel vindt ons lichaam te weinig mineralen. Veel mineraalsupplementen die op de markt zijn, bevatten mineralen die door het lichaam maar moeilijk, of zelfs helemaal niet op te nemen zijn. Electrosport is een drankje dat is verrijkt met een grote hoeveelheid natuurlijke mineralen, die door het lichaam makkelijk worden opgenomen, omdat ze in de juiste verhouding aanwezig zijn en vanwege hun vloeibare vorm. Deze formule verdedigt cellen en organen tegen vrije radicalen: een zgn. antioxidante werking.

ElectroSport bevat selenium, een stof die essentieel is voor een vitaal lichaam. Het is een bijzonder belangrijk antioxidant en speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol in het gezond houden van de prostaat. In onze dagelijkse voeding is nauwelijks selenium te vinden. ElectroSport voorziet het lichaam van de benodigde hoeveelheid selenium.

Meest waargenomen effecten

  • sterke verbetering van de vochtopname door de lichaamscellen
  • versneld spierherstel na grote inspanning
  • levert voeding en mineralen
  • vergemakkelijkt de assimilatie van voedingsstoffen
  • neutraliseert de negatieve effecten van vrije radicalen.

Ingrediƫnten

water, calcium, kalium, natrium, magnesium, zink, ijzer, mangaan,

chroom,selenium, citroenolie.

Gebruik

Meng een flesje ElectroSport met 1 liter water. Zoet het eventueel met Suncare. Drink dit direct na het sporten om de elektrolyten aan te vullen. De inhoud van het flesje is na opening hooguit 24 uur houdbaar.