Sunrider, de Eigenaren

by | Aug 9, 2013 | 0 comments

Dr. Tei Fu Chen, farmacoloog en kruidenkundige, zijn vrouw Oi Lin Chen, medicus, zijn de oprichters en eigenaars van Sunrider. Zij zetten de traditie voort die duizenden jaren geleden in China begon. Zij weten waar planten en kruiden moeten worden geteeld, wanneer er moet worden geoogst en hoe de producten moeten worden behandeld zonder dat iets van de kracht van de plant verloren gaat.

Sunrider is het enige bedrijf ter wereld dat regeneratieve voeding op de markt brengt en tevens de grootste producent van kruidenvoeding ter wereld.

De Sunrider producten zijn sterk geconcentreerd: 1:7 en meer, rijk aan bouwstoffen, die het lichaam voeden, reinigen en voor de balans zorgen. Sommige producten zijn zelfs 1:40 geconcentreerd. Nog steeds met behoud van alle levende ingrediënten

Het Grote Verschil Met Andere Producten

Dr. Tei Fu Chen, de oprichter van Sunrider, heeft zijn enorme kennis van de oorspronkelijke Chinese kruidenkunde gecombineerd met moderne technologie. Hierdoor heeft hij een reeks revolutionaire kruidencombinaties kunnen ontwikkelen. Elke combinatie is zo samengesteld dat het een specifiek voedende uitwerking heeft op een of meer orgaansystemenDe verwerkingstechniek, zoals concentratie en extractie, die Sunrider toepast is ongeëvenaard. Die is níet vergelijkbaar met die van de doorsnee fabrikanten van kruiden.