Sunrider , Het Grote Verschil

Sunrider Producten en het  Grote Verschil met alle andere Producten op de Markt.

Sunriderproducten zijn veel effectiever dan alle andere voedingssupplementen en producten. Dat zegt iedereen zal je denken, maar zie hier de redenen

 

De producten zijn

  • gebaseerd op eeuwenoude Chinese kennis
  • samengesteld uit hele planten
  • daarom zijn ze een effectieve leverancier van vitamines en mineralen wat enkelvoudige stoffen zijn
  • het zijn uitgebalanceerde plantencombinaties
  • gemaakt om alle onderdelen van het lichaam optimaal te voeden
  • en bevatten geen vulstof, kleurstof, chelatie, glansstof etc.
  • Ze zijn gebaseerd op eeuwen oude Chinese kennis

Hier in het Westen is het onderzoek naar  het functioneren van het  menselijk lichaam paar eeuwen geleden pas  serieus begonnen .  In China echter is men  al meer dan 5000 jaar bezig met het onderzoek naar het  functioneren van het menselijk lichaam. Doel was uit te vinden wat  het lichaam nodig heeft om zo optimaal mogelijk te functioneren. Deze  benadering is tegen gesteld aan hoe we in het Westen denken waar we  pas in te grijpen als er een ziekte is. De Chinese benadering was en is er  gericht te kijken wat het lichaam nodig heeft om  zo optimaal mogelijk te  functioneren zodat  er geen klachten  ontstaan en aftakeling voorkomen kan worden.

De producten die voortgekomen zijn uit dit onderzoek over de loop van de eeuwen, zijn samengesteld uit hele planten . Ze leveren het lichaam de bouwstoffen, de  vitamines en mineralen die het nodig heeft.  Dit is de basis van de Sunrider producten. 

Andere producten( als goede producten zijn) zijn veelal gebaseerd op geïsoleerde chemische verbindingen: d.w.z. vitamines en mineralen geïsoleerd uit planten waar ze in de natuur in voorkomen.  Bij de chemisch geproduceerde vitamines ontbreken de natuurlijke andere werkzame stoffen die de normale omgeving van de vitaminen vormen. Deze vitamines zijn   gemaakt van steenkool en aardolie en  zijn veelal helemaal niet opneembaar door het lichaam). Het lichaam moet , ook voor natuurlijke vitamines, dan de andere benodigde stoffen uit het overige voedsel halen, wat veel meer energie kost. Bovendien zijn deze andere stoffen vaak niet aanwezig in het overige voedsel. Bijvoorbeeld vitamine C in een sinaasappel is verbonden met allerlei andere vitamines, mineralen en zo’n 4000 bioflavoniden, waarvan we nog nauwelijks de namen kennen. Deze combinatie is precies het pakket dat het lichaam nodig heeft om van de vitamine, enzymen te maken.

Echter een vitamine C pil bevat( als het een goede is) maar een fractie van alle deze stoffen. Dus is daarmee veel minder effectief als de vitamine in de plant.  Sunrider heeft deze plant geconcentreerd en daarmee als het ware ook voor verteerd waardoor de opname nog eens vergroot wordt. Daarmee moge duidelijk zijn en is inmiddels uit onderzoek gebleken dat vitaminen die niet geïsoleerd zijn effectiever werken dan deze geïsoleerde vitaminen. Vandaar dat Sunrider hele planten gebruikt voor haar producten. 

Andere fabrikanten die hele planten gebruiken zijn de producenten van fruitdranken. Maar die gebruiken een willekeurig aantal fruitsoorten die weliswaar op zich gezond wordt en kunnen zorgen voor wat meer energie maar niet te vergelijken met sunrider’s uitgebalanceerde en uitgebreide combinaties die voor elk orgaan en functies voeding bevat. Sunrider producten bestaan uit uitgebalanceerde plantencombinaties. Sunrider combineert bovendien planten die elkaars werking versterken en voorkomt zo eventuele negatieve effecten van de enkele plant.Denk aan hoe bepaalde stoffen elkaar bijvoorbeeld qua smaak aanvullen. Heb je al eens cacao geproefd zonder suiker? Niet echt lekker! Voeg de suiker of andere zoetstof toe en je hebt een delicatesse. Zo is het met de werking van planten ook. Ze kunnen elkaars werking versterken of afzwakken.

Sunrider producten bevatten geen chemische bestanddelen, geen vulstof, kleurstof, chelatie, glansstof etc.

Alle vitamine pillen bestaan voor het grootste deel uitstoffen die niets met de vitamine te maken hebben maar er inzitten voor de smaak, het bederf tegen gaan of het langzame oplossen. Wat er niet is, daar hoeft het lichaam ook geen energie aan te besteden om het af te breken!

U ziet nu waarom Sunrider een schitterende aanvulling biedt op uw dagelijkse voeding. Dat de producten de basis gezondheid van het lichaam ondersteunen en ze de verzwakte elementen in het lichaam versterken. De producten zich richten op het opbouwen, reinigen en in balans brengen van het lichaam.Met Sunrider het lichaam geholpen wordt om optimaal te kunnen functioneren.