Het Anti-oxyderend vermogen van Groene Thee kun je doeltreffend verhogen met Citroensap

 

De vitamine C die in citrusvruchtensappen wordt gevonden helpt het anti-oxyderend effect van groene thee te verbeteren. Je kunt wat citroensap toevoegen aan de groene thee of nog beter aan fortune citroen of naturel( beide zijn gebaseerd op groene thee) waardoor de gezondheidsvoordelen nog groter worden. Dr Mario Ferruzi, professor in voedselwetenschap aan de Universiteit van Purdue heeft dit bevestigd in zijn onderzoek. De studie werd gepubliceerd in.

huidige kwestie het blad voor Moleculaire Voeding en Onderzoek van het Voedsel. De onderzoekers rapporteerden dat de extra vitamine C uit de citroen gecombineerd met de groene thee de opgenomen hoeveelheid catechins die in het lichaam significant vergroot.Catechins zijn natuurlijke( antioxidant) stoffen die het risico op kanker of hartaanval verminderen. Door zuur, zoals citroenzuur toe te voegen, blijven de antioxidanten stabiel( tot 80 % meer in vergelijking tot groene thee zonder citroensap) en kunnen dus effectiever door het lichaam opgenomen en gebruikt worden. Fortune is net als Calli gebaseerd op groene thee. Er is natuurlijk al Fortune citroen, wat dit krachtige antioxidant effect heeft, maar door extra citroen toe te voegen samen met suncare en/ of honing wordt het een nog lekkerder drankje wat ook nog eens veel effectiever werkt in het lichaam.

Dit is de tijd voor Fortune Delight, het bevat niet alleen de antioxidanten, die de afweer tegen ziektes als de Mexicaanse griep versterken, maar ook mineralen die in dit warme weer de verloren gegane mineralen weer kunnen aanvullen. Het is heerlijk verfrissend zowel warm als koud.

Natuurlijk is er ter variatie ook Fortune Delight perzik en Fortune framboos. Maak je het koud, doe het dan in minder water met meer zoet want de smaak komt minder naar buiten als het koud is, dan wanneer je het warm maakt.