Vaker fruit eten helpt je om niet te dik te worden.

Een recent onderzoek in de VS wat zich uitstrekte over een periode van 6 jaar, maakte, gaf aan dat de mensen die meer fruit waren gaan eten, veel minder kans hadden om dik te worden.

In de VS is ongeveer 65% van alle mensen te dik en 35% heeft problemen met gewicht en veel te zwaar. In Nederland ligt dit percentage lager maar we gaan wel dezelfde kant op.

Door te kiezen voor gezondere voeding, zoals het eten van meer fruit en groente, maak je de kans kleiner dat je ander slecht voedsel kiest en daarmee de kans dat je te dik wordt.

Fruit en groente bevatten veel vezels, die langzaam door het lichaam worden verteerd. Hierdoor blijft het volle gevoel langer en heb je minder snel trek.

Bovendien zorgt gezonder eten ervoor dat je lichaam meer in balans komt, waardoor het beter gaat aangeven wat het wel en niet wil.

Sunridervoeding past natuurlijk helemaal in dit verhaal. Het is zelfs een stap verder dan alleen maar meer fruit en groente eten.

Je brengt het lichaam met Nuplus, Calli en Quinary snel in balans, waardoor je merkt dat je minder trek krijgt in snoep, minder koffie gaat drinken en vanzelf gewicht kwijt raakt omdat het lichaam veel meer afvalstoffen kan opruimen.

Nuplus en Vitashake geven een voldaan gevoel, omdat er zoveel verschillende kruiden inzitten die vele verschillende functies van het lichaam voeden. Dat leidt ook tot minder trek in ander voedsel.

Is een Sunpack in de maand te veel?

Neem dan in ieder geval 2 Nuplus en 2 Calli of fortune delight op een dag. Dat geeft het lichaam meer dan 30 verschillende kruiden die verschillende functies van het lichaam voeden. De energie balans wordt beter en je komt meer in evenwicht.

Vezels spelen een hoofdrol in het voorkomen van overgewicht, maar ook in gezond blijven.

Vezels in de darmen leveren het immuunsysteem waardevolle stoffen om in conditie te blijven. Ze houden de darmen actief en schoon.

Sunrider heeft Fibertone, vezels in capsules, om toe te voegen aan de voeding, maar natuurlijk ook de Vitalite Sunbars. Deze heerlijke repen zitten vol met 8 verschillende soorten vezels én de voeding van Nuplus. De repen zorgen er voor dat je je aangenaam vol voelt en dat darmen en immuunsysteem in optimale conditie komen en blijven.

Dus alleen al Nuplus in plaats van of bij je ontbijt, Calli of Fortune in plaats van koffie of andere thee of frisdrank en Sunvitalite repen in plaats van snoep, zullen er voor zorgen dat je figuur verbetert en je lichaam in goede conditie komt en blijft.