Groene Thee met Extra KruidenGroene thee-extract voor levertransplantaties

In de Verenigde Staten wachten jaarlijks 18.000 patiƫnten op levertransplantatie. Evenwel slechts 4.500 donorlevers komen jaarlijks beschikbaar. Een extra probleem is dat 30% van de beschikbare donorlevers, veelal afkomstig van verkeersslachtoffers, vervetting hebben door overmatig alcoholgebruik.

Volgens de hepatoloog Zhi Zhong van de universiteit van Carolina produceert een vervette lever meer vrije radicalen waardoor het risico op afstoting is verhoogd. In een studie met muizen die alcohol kregen toegediend, vond Zhong binnen 20 uur optredende vervetting van de lever. Indien de uitgenomen, reeds vervette lever doorstroomd werd met een oplossing van groene thee-extract, verbeterde de overleving van het getransplanteerde orgaan van 13 naar 75%.

De kruiden van de Calli zijn geplakt op groene thee. Calli is dus een soort groene thee-plus of beter nog een kruidendrank met extra groene thee.

Als je bedenkt wat alleen de groene thee al als werking heeft, zoals uit dit artikel blijkt, dan kan je voorstellen dat de calli wat 5 nog krachtiger werkende kruiden voor effect hebben op het lichaam.