In Balans Door Sunrider Producten

Langer leven langer ziek

door andere keuzes leef je langer gezond en langer.

We leven in een tijd waarin mensen langer leven dan ooit. Uit onderzoek blijkt dat de tijd die mensen langer leven, ze leven met een ziekte. Maar ook met steeds meer ziektes. Iedereen heeft wel wat, allergie, kanker, diabetes, depressie, griep, verkouden, verslaving, stress. enz. Met name stress en de vele bewerkingen van en kunstmatige toevoegingen aan

Met medicijnen of kunstmatige supplementen zijn de symptomen lang te onderdrukken, echter dit leidt op den duur alleen tot meer problemen. De problemen ontstaan door voeding en levensstijl zijn hier de oorzaak van. Het besef dringt bij steeds meer mensen door dat zelf daar iets aan moeten doen. Medicijnen zijn geen oplossing en leiden op termijn alleen maar tot meer ellende door hun bijwerkingen Gelukkig weten we steeds meer over gezondheid.

Er zijn de in geschiedenis van de mensheid natuurlijk al veel mensen geweest die bezig waren met gezondheid en lang leven. Bijvoorbeeld in China is deze zoektocht naar een lang, gezond en  gelukkig leven al meer dan 5000 jaar oud en de kennis en ervaring die ze daar hebben opgedaan heeft tot essentieële inzichten geleid.

 Lichaam en geest

Op grond van deze kennis en ervaring is men tot inzicht gekomen dat het lichaam een zich vernieuwend ‘systeem’ is. Wanneer het lichaam de juiste voeding krijgt, regenereert het, dit is terug keren naar balans, in veel gevallen een biologisch jongere, gezonder staat van functioneren, waarin het een groot deel van zijn problemen kan oplossen en waarin er veel meer energie ter beschikking is.

Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden en eigenlijk één. Daarom leidt de juiste voeding voor het lichaam leidt niet alleen tot een gezonder lichaam en meer energie  maar ook tot een psychische, emotioneel betere balans en daarmee een gelukkiger evenwichtiger leven. Natuurlijk gebeurt dit niet in een dag of een week, maar het is een proces wat zich  stap voor stap ontvouwt.

Op grond van deze inzichten is in de loop der eeuwen voeding ontwikkeld. Deze voeding bestaat uit een combinatie van planten,die specifiek éen of meer onderdelen van het lichaam voeden en is een vervanging of aanvulling op de gewone dagelijkse voeding. Het grote verschil met alle andere producten op de markt is dat deze voeding bestaat uit combinatie( itt één kruid of fruit waarvan gezegd wordt dat het voldoende is) van hele planten( itt tot vitamine pillen die slechts een onderdeel zijn van  planten ). Ons lichaam is gemaakt om een combinatie van heel voedsel tot zich te nemen en het functioneert daar het beste mee.

Worteltjes voor je ogen, broccoli voor het immuunsysteem. Geef je elk onderdeel van het lichaam je juiste combinatie van heel voedsel dan kan het jonger worden of  regenereren. Dat is de basis filosofie van Sunrider.

Verander van merk vertraag de veroudering

Nu is dit niet voor iedereen. Veel mensen zijn niet echt geïnteresseerd in gezondheid en willen alleen een directe bevrediging van hun trek in zout, zoet of vet. Anderen doen wel hun best om gezond te blijven en zijn tevreden met hun  manier van gezond eten en leven.   

Er is echter een mogelijkheid om een stap verder te gaan en gezonder en ‘jonger’ te worden dan je nu bent. Deze voeding gaat een  stap verder en zorgt voor een regeneratie van het lichaam en maakt het bovendien mogelijk  specifieke zwakkere onderdelen van het lichaam, die we allemaal hebben, met extra voeding te versterken zodat we veel beter kunnen functioneren.

Enerzijds zijn de producten een vervanging van de dagelijkse producten die we al gebruiken alleen van een veel hogere kwaliteit, met vergelijkbare kosten. De Sunrider producten zoals CallitheeFortune Delight,Sunbars, CremeDeodorantNuplus.

Anderzijds zijn er specifieke combinaties die er op gericht zijn op specifieke onderdelen, zoals  longen( Conco), alvleesklier( Assimilaid), hersenen( Top en Ese), van het lichaam. Zie hiervoor het overzicht van de producten onder ‘artikelen over Sunrider Producten’.

 Afvallen 

Er zijn producten voor dagelijks gebruik, en er zijn producten voor mensen die gewicht willen kwijt raken( afvallen, SlimcapsVitalite CapsSunBar, Suntrim), als ook specifiek voor sporters en andere actiever mensen die gemakkelijker en meer willen presteren. Alle producten bestaan uit kruiden die de natuurlijke functies van het lichaam die zorgen voor afvallen( minder eten, minder zoet eten, sneller spijsvertering, snellere darmwerking, reiniging) versterken. Vitalite Caps zorgen er voor dat het lichaam eerder overschakelt op vetverbranding, Slimcaps zorgen voor snellere effectiever darmwerking en reiniging van lever en darmen, Sunbars leveren vezels en voeding en zijn de perfecte gezonde maaltijd vervangers , Suntrim is spectaculaire kruidencombinatie die zorgt voor verminderde eetlust en vernieuwing van cellen in het gehele lichaam. 

Je kunt er meer over lezen bij onder ‘artikelen over afvallen’. 

Huidverzorging

Heel weinig mensen weten  of staan er bij stil dat hetgeen ze op  hun huid smeren ook wordt opgenomen in het lichaam. Wanneer je kijkt naar de ingrediënten van veel huidverzorging en cosmetica producten dan besef je al snel dat er veel stoffen in zitten die je niet in je lichaam wilt, zoals mineraal olie( maakt celwanden kapot), lood( lippenstift) om er maar een paar te noemen. Daarom heeft Sunrider een huidverzorgingslijn ontwikkeld gemaakt met natuurlijke ingrediënten die zowel op als in de huid deze verbeteren en vernieuwen.  Deze lijn van huidverzorging en cosmetica producten, Kandesn,  maken je niet alleen mooier maken maar verbeteren ook de kwaliteit van de huid . 

Natuurlijke schoonmaak producten

Er is ook een groep van producten waarmee je je omgeving en de producten die je gebruikt zoals fruit en groente veilig kunt schoonmaken en alle schadelijke, giftige stoffen kunt verwijderen ( Fruit en Groente Spoeling). Hiervoor geldt hetzelfde als voor de huidverzorging dat we zo min mogelijk gifstoffen in onze omgeving willen die opgenomen worden in het lichaam via luchtwegen of huid.

Doe het nu

Profiteer van duizenden jaren kennis en ervaring waar uit de basis van deze producten is voortgekomen.  Natuurlijk kun je zelf veel doen en heb je deze producten niet strikt nodig om in leven te blijven of zelfs om gezond te zijn. Maar zelf elke dag alle specifieke voeding binnen krijgen voor alle delen van het lichaam, lukt je dat?   Dus waarom niet profiteren van de kennis en ervaring opgedaan in duizenden jaren. Deze combinaties van producten levert alles wat het lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren.   Je wordt gezonder, voelt je gezonder, helder in je hoofd en meer in balans.

Start pakket

Start met een probeer pakket vandaag! Het is zo simpel ! Je kunt af en toe je thee, koffie, tandpasta, deodorant, crème,  je afslank- of soya power shake vervangen door éen van deze producten en je zult een dramatisch verschil ervaren!

Er zijn 2 opties, ik stuur je graag een proef van de Calli en Fortune) beide reinigende kruidencombinaties in de vorm van thee voor niets, of een uitgebreider pakketje met daarin alle variaties van de Calli en Fortune, de Nuplus en Vitashake( basis voedende combinatie) als mede een Sunbar( nuplus in reep vorm, een zeer smakelijke maaltijd vervangende reep) voor 7.50 euro.  Ga naar ‘contact’ stuur me een mail met je naam, adres en eventueel telefoon nummer en ik antwoord en stuur je de producten.