Joi is speciaal samengesteld voor het spier- en skeletstelsel. Met Joi wordt het weer een plezier om dingen te doen. Joi voedt de botten, met name de gewrichten en de pezen, helpt bij het herstel en verzacht pijn. In combinatie met Top en Ese brengt het in meditatie staat zonder te mediteren, dat betekent, helder, alert en rustig.

Verkrijgbaar in potjes van 100 stuks.

Meest waargenomen effecten

hier mogen geen claims gemaakt worden mbt tot de effecten van dit product. Het voedt de gewrichten, beter functionerende gewrichten, zorgt voor soepelheid  en gemakkelijker bewegen. Op psychisch energetisch gebied, heeft joi een aardende werking.

Ingrediënten

Siberische ginseng, wittewilgschors, munt, zilverbloem, yeuan wu-wortel, chuan xiong-wortel, engelwortel, goudenbel-vrucht.

Gebruik

Twee of meer capsules, 3x per dag bij een maaltijd.

TOP, JOI EN ESE -V, B

Dit zijn drie voedende kruidenmengsels, voor zowel het stoffelijk-, als het geestelijk lichaam. Gezamenlijk ingenomen versterken ze elkaars werking. Top, Joi en Ese zijn gemaakt van complete planten en werken als natuurlijke toevoeging op de andere Sunriderproducten.

Eeuwen geleden hebben Chinese monniken onderzoek gedaan naar manieren om het concentratievermogen te verbeteren en de levenskracht te verhogen. Ze experimenteerden met het innemen van verschillende kruidencombinaties. Zo ontdekten ze voedingstoffen die het denken verhelderen en het uithoudingsvermogen en geestelijke prestaties verbeteren. Top, Joi en Ese werken anders dan de overige Sunrider producten. Het effect strekt zich uit naar het mentale- en het spirituele vlak. Het is het beste om dit zelf te ontdekken. Uit ervaring van verschillende mensen blijkt dat de kruidencombinaties van Top, Joi en Ese pijn helpen verminderen en het bewustzijn en concentratie helpen verhogen. Ze worden verkocht in capsules van plantaardige makelij. Top, Joi en Ese tezamen ingenomen geven een staat van meditatie, helder, geconcentreerd en gefocust, toch rustig, zonder dat men mediteert.