Calli en Fortune Delight ( indirect ook Fibertone en zelfs de Sunvitalite repen) kunnen je leven verlengen, dat is wat ik concludeerde na het lezen over het onderwerp van dit artikel. Dat is een boute uitspraak, denk je nu waarschijnlijk. Maar…..lees dit artikel en… ik denk dat je dezelfde conclusie trekt.

Al in 1912, wist Nobel Peace Prijs winnaar Alexis Carrel kippenhartcellen in leven te houden in een reageerbuis voor een periode van 34 jaar!! Het was een interessant experiment omdat kippen normaal maar 3 tot 5 jaar leven. De cellen van de harten van kippen leefden dus veel langer dan de kippen waar ze deel van uit gemaakt hadden. Het experiment was bedoeld om de theorie van Carrell aan te bewijzen dat cellen onsterfelijk zijn in de juiste omstandigheden. De manier om de cellen in leven te houden was heel eenvoudig. Elke 48 uur werd het mineraal rijke water waar de cellen in leefden, ververst. Daardoor leefden de cellen altijd in mineraalrijk schoon water. Na 34 jaar werd het experiment beƫindigd omdat de onderzoeker al twee jaar daarvoor overleden was.

Maar de lessen die uit het experiment zijn nog altijd even geldig.

Mineraalrijk water dat vergelijkbaar is met het bloed van de kip( en dat van mensen)en een schone omgeving zijn van essentieel belang voor een lang leven van de cel. Als aan deze voorwaarden is voldaan, dan kan de cel eindeloos leven.

Wanneer we naar ons eigen bloed kijken, dan is dat verre van schoon. Vervuiling zowel door de normale processen van het lichaam als door vele vervuilende stoffen die we via lucht, voeding en water binnen krijgen en het gebrek aan energie van het lichaam om alle afvalstoffen effectief af te voeren en organen optimaal te laten werken, dragen allemaal bij tot een oplopende vervuiling. Ook heeft vrijwel iedereen een gebrek aan mineralen, zelfs wanneer je gezond eet. Vrijwel alle planten die we eten komen uit een uitgeputte bodem of nog erger uit een kas, waar ze alleen met water en kunstmest gevoed zijn. Het gevolg is een een gebrek aan mineralen zoals, selenium, calcium, magnesium en zink.

Afvalstoffen worden natuurlijk uit het lichaam verwijderd door middel van het filteren van het bloed door de darmen en de nieren. Echter volgens Dr. Bernard Jensen, een holistische arts, zijn de darmen van de meeste mensen erg vervuild en werken ze slecht omdat veel mensen leiden aan een vorm van verstopping. Veel mensen hebben dit probleem zonder het zelf door te hebben.

Dr. Jensen vertelt dat van de 300 autopsies die hij uitvoerde aan het National College in Chicago – er 285 van deze mensen een vorm van verstopping hadden.

Echter volgens de dossiers van deze mensen, zeiden maar 15 van de 300 mensen van zichzelf dat ze verstopping hadden, de andere 285 wisten dat niet van zichzelf.

Het probleem is dat wanneer je niet regelmatig je darm leegt, het onmogelijk is om een schoon bloed te hebben met een niet schone darm.

Veel prominente holistische professionals zijn duidelijk over het feit dat een een vuile darm, gifstoffen in het lichaam en het bloed lekt en zo naar elke cel in het lichaam. Wanneer de vervuilende stoffen uit de darmen in het lichaam komen, dan is dat de basis voor ziekte. Dus is het schoonmaken van de darm heb begin van een oplossing.

Onderzoek laat zien dat het menselijk lichaam gedurende het leven honderden gifstoffen bevat en vasthoudt. Zelfs in de navelstreng van babies zijn de nodige gifstoffen gevonden.

We worden geboren met vervuiling in ons systeem. Worden we ziek dan krijgen we in veel gevallen alleen maar extra vervuilende stoffen in de vorm van chemische medicijnen, die vaak extra problemen veroorzaken met hun bijwerkingen.

Er zijn in deze tijd kinderen met dementie, kanker, hartproblemen, en nierproblemen, die zijn niet het gevolg van genetische problemen maar van een groeiende vervuiling.

Niet alleen de vervuiling van het niet volledig effectief kunnen verwerken van ons voedsel, maar vooral ook van de vele chemische en onnatuurlijke stoffen die we onvermijdelijk tegen komen in het leven. Wanneer er meer gekeken zou worden naar het verband tussen vervuiling en ziektes, dan zouden ziektes veel beter begrepen kunnen worden.

Dus kan je je afvragen wat de levensduur van mensen zou zijn wanneer ze in een schone omgeving zouden leven met alle mogelijkheden die we heden ten dage hebben.

Nu snap je de uitspraak waarmee ik dit artikel begon dat Calli en Fortune Delight een rol spelen in de verlenging van je leven. Beide zijn in staat de reiniging van het lichaam zo de versterken dat het lichaam afvalstoffen afvoert die anders in het lichaam achterblijven. Ze versterken de afvoer van afvalstoffen uit cellen maar ook de werking en effectiviteit van de darmen. Ook de vezels van Fibertone en de Sunvitalite repen zorgen voor een verbeterde darmwerking en daarmee een betere afvoer van afvalstoffen. En …nog een stap verder, zorgen nuplus en quinary met hun speciale combinaties voor een versterking van zowel de darmen als de nieren als het lymphesysteem en het ciculatiesysteem die allemaal een belangrijke rol spelen in het snel afvoeren van afvalstoffen.

Het zijn daarmee essentiƫle voedingsproducten die de reinigingsystemen van het lichaam versterken en zorgen voor een betere gezondheid en spelen daarmee een belangrijke rol in de voorwaarden om lang gezond te leven.

Probeer Nuplus of Vitashake en Calli of Fortune elke dag, het zal je gezondheid verbeteren en je leven verrijken.