Alpha20c voor Immuunsysteem

Het is weer lente! Nieuwe actie ontspringt in ons lijf en leven!

Lentetijd is de tijd waarin je immuunsysteem extra steun nodig heeft.

In China werd al duizenden jaren geleden een voedingsleer ontwikkeld die is afgekeken van de natuur en die zich een gezond en lang leven ten doel stelt.

Uitgangspunt is het begrip evenwicht. Om lang en gezond te leven dient er een evenwicht te bestaan tussen de verschillende krachten van de natuur. Het Chinese model onderscheidt vijf van die krachten, of elementen, die verbonden zijn met de seizoenen.

Zo wordt de lente weergegeven in het element ‘hout’, dat flexibel moet zijn, het moet kunnen buigen en weer terug veren. Dit kenmerk van hout zit ook in ons immuunsysteem en onze lever die in deze tijd van afwisselend warm en koud weer zwaarder op de proef gesteld worden. Ook worden we weer actiever in de lente en gaan we meer naar buiten de energie gaat weer meer stromen. Door deze extra belasting hebben het immuunsysteem en de lever extra ondersteuning nodig. Om deze extra belasting beter aan te kunnen heeft het lichaam versterking nodig. Wanneer we het lichaam geven wat het nodig heeft, komt het weer in balans en voelen we ons beter. Psychisch en fysiek ontstaat er dan meer evenwicht en zijn we beter bestand tegen stress en ziekte.

Helaas bieden de voedingsmiddelen van de supermarkt ons niet wat we nodig hebben. Uit onderzoek blijkt dat ons voedsel nog maar 10- tot 40% van de vitaminen, mineralen en bouwstoffen bevat in vergelijking met de jaren vijftig. Dus ook al eet je gezond, je komt snel te kort. Daarom heb je aanvulling nodig!

En die is er! Sunrider maakt voeding, zgn. whole foods, die jou in elk jaargetijde voorzien van een essentiƫle aanvulling op je dieet.

In de lente is dat Alpha20c voor extra veerkracht( het is ook heel effectief wanneer we ziek dreigen te worden of in tijden van grotere stress),

Neem in deze periode 5 capsules ( of een half zakje per dag) dat helpt je weerstand die je nodig in deze periode, Calli om snel afvalstoffen af te voeren en Nuplus om de cellen extra te voeden. Deze combinatie verhoogt je weerstand en houdt je vitaal.