Wat is ESE?

Ese is een onderdeel van drie voedende kruidenmengsels, die zowel het stoffelijk-, als het geestelijk lichaam voeden( er is eigenlijk geen scheiding) Gezamenlijk ingenomen versterken ze elkaars werking. Top, Joi en Ese zijn gemaakt van complete planten en werken als natuurlijke toevoeging op de andere Sunriderproducten.

Eeuwen geleden hebben Chinese monniken onderzoek gedaan naar manieren om het concentratievermogen te verbeteren en de levenskracht te verhogen. Ze experimenteerden met het innemen van verschillende kruidencombinaties om uit te vinden welke kruiden hen zouden kunnen helpen bij hun meditaties. Zo ontdekten ze kruiden die het denken verhelderen, die het mentale uithoudingsvermogen en geestelijke prestaties verbeteren. Top, Joi en Ese werken op een ander vlak dan de overige Sunrider producten. Het effect strekt zich uit naar het mentale en bewustzijnsvlak. Het is het beste om dit zelf te ontdekken. Uit de ervaring van verschillende mensen blijkt dat de kruidencombinaties van Top, Joi en Ese pijn helpen verminderen en het bewustzijn en concentratie helpen verhogen. Ze worden verkocht in capsules van plantaardige makelij. Top, Joi en Ese tezamen ingenomen geven een staat van meditatie, helder, geconcentreerd en gefocust, toch rustig, zonder dat men mediteert.

Specifieker:

ESE voedt de neurotransmitters van ons zenuwstelsel. Dit zenuwstelsel is het elektrische systeem van ons lichaam net als we een elektrisch systeem in ons huis hebben.

Ese helpt de signalen van de ene naar de andere cel te gaan via de synapsen( de kleine ruimtes tussen de verbindingsdraden van de cellen waar de impulsen als het ware over heen moeten springen. Door het verbeteren van de verbindingen helpt Ese om de gedachten patronen te coördineren. Je kunt het zo voorstellen dat het daardoor makkelijker wordt om je aandacht te richten, daar waar je het richten wilt, in plaats van de meer chaotische gedachten patronen die je hebt wanneer je last hebt van stress.

Dus simpel gezegd, ese heeft een kalmerend( maar niet verdovend, juist verhelderend) effect.

Als onderhoudsdosis neem ik er 2 per dag, maar is er echt iets aan de hand, dan voer ik het op naar 6 tot zelfs 8.

TOP is een ander bijzonder product. Het versterkt het geheugen, het helpt de aandacht te richten en het werkt heel erg goed bij pijn, vooral hoofdpijn.

Top voedt het onderste deel van de hersenen waar de chemie van de hersenen gereguleerd wordt. Dus het helpt de hersenen om alle chemische stoffen te maken die nodig zijn voor het goed functioneren. Het is daarmee erg goed voor mensen die last hebben van hyperactiviteit of problemen die te maken hebben met een onvermogen om de aandacht te richten, wat veel kinderen en volwassenen hebben vandaag de dag. Top heeft ook goed effect op dyslectie( zeker samen met Ese, volgens Sharon) omdat ze samen helpen de aandacht en concentratie te richten. Bij het schrijven of het geven van lezingen helpen deze producten mijn, mijn mentale focus te houden.

JOI

Joi is speciaal samengesteld voor het spier- en skeletstelsel.

Wanneer je lang stil moet zitten, zoals in meditatie, dan geeft dit spanning op de gewrichten en de pezen die hier aan vast zitten. Joi voedt juist deze en zorgt er voor dat ze soepel blijven. Joi helpt ook, meer symbolisch gezegd om bij meditatie, de verbinding met de aarde te houden. Met Joi wordt het weer een plezier om dingen te doen. Joi voedt de botten, vooral de gewrichten en de pezen, helpt bij het herstel en verzacht pijn zonder te verdoven.

Zo zie je hoe deze drie producten elkaar aanvullen in werking.

Je hoeft ze niet alle drie te nemen, ze kunnen ook apart genomen worden.

Ook qua samenstelling, komen in alle drie producten overeenkomstige kruiden voor. Door echter ze anders te combineren en ze weer met andere kruiden te combineren verschilt de werking zo duidelijk aan de ene kant en zijn ze aanvullend aan de andere kant.