de chensDe nieuwste ontwikkelingen in Sunrider: Dr Chen vertelde ook dat hij nieuwe apparaten (!) ontwikkeld had. Hij heeft een waterzuiveringapparaat ontwikkeld dat zijn gelijke niet kent. Het zuivert, polariseert, ontsmet en mineraliseert het water. Het is zowel geschikt voor gebieden met schoon water zoals wij in Nederland hebben als ook voor gebieden met slecht drinkwater zoals Azie. Iets dat we zeker direct hier kunnen gebruiken is de luchtfilter die dr Chen heeft ontwikkeld, die de lucht niet alleen filtert maar ook ioniseert. Zeker voor mensen zoals ik die in de stad wonen een heel belangrijke aanwinst. En in tegenstelling tot de meeste inonisatoren, maakt het de muren niet zwart met aanslag.

Heel goed nieuws dus. Het kan nog wel even duren voordat de apparaten hier op de markt komen. Maar het maakt duidelijk dat de nieuwe ontwikkelingen altijd door gaan. Ook op internet gebied gaan de ontwikkelingen door maar daar horen we waarschijnlijk op de Internationale conventie meer over. De laatste ontwikkelingen in Sunrider en de nieuwste producten. Sunrider onder leiding van de dr’s Chen is bezig zich verder te ontwikkelen.

Het doel is producten zuiverder en krachtiger te maken en met nieuwe technieken producten te ontwikkelen. Een gebied waar onderzoek naar wordt gedaan is hoe verder gaande concentratie mogelijk is. Concentratie zorgt ervoor dat het product makkelijker en sneller opgenomen wordt in het lichaam en effectiever wordt. Dit heeft tot nu toe geresulteerd in een concentratie van 1 op 40 ( 40 kilo kruiden levert 1 kilo geconcentreerd product op) in de Bella bijvoorbeeld. Verdergaande concentratie is te verwachten evenals het verder concentreren van bestaande producten. Een tweede gebied waar onderzoek naar wordt gedaan is, zuiverheid. Al hoewel alle kruiden verbouwd worden op plekken op de aarde waar water en lucht nog zo schoon mogelijk zijn, is vervuiling ook daar een probleem.

Allerlei stoffen worden door de lucht vervoerd, slaan neer met regen en komen zo op een in de planten terecht. Ook al zijn dit minuscule hoeveelheden, ze kunnen de werking van de kruiden verminderen. Daarom doet dr Chen onderzoek naar hoe hij ook deze kleinste hoeveelheden metalen en andere vervuilende stoffen uit de combinaties kan verwijderen om ze nog schoner en effectiever te maken. Een derde gebied waar onderzoek naar wordt gedaan is hoe bepaalde stoffen die het lichaam maakt aangestuurd en versterkt kunnen worden. De nieuwe lifting crème bijvoorbeeld, bestaat uit een stof die het lichaam zelf maakt en die in staat is 3000 keer zijn eigen gewicht aan water aan zich te binden. De stof wordt gemaakt met behulp van bacteriën. Een vierde gebied waar het onderzoek zich op richt is de celkern. We weten dat in de loop van ons leven de cellen degenereren doordat het DNA degenereert , waardoor fouten in de nieuwe cellen ontstaan, en ons lichaam langzaam aftakelt.

Dr Chen onderzoekt de processen die hierin een rol spelen om ze vervolgens zodanig te kunnen beïnvloeden dat deze aftakeling verder vertraagd wordt. Een uitkomst van het onderzoek in deze richting is de metabooster. Dit product is gemaakt om het lichaam te helpen de fouten in het DNA van het lichaam weer te herstellen. Sunrider loopt voorop in de wereld met zijn onderzoek en de revolutionaire producten die daaruit voortkomen. De lifting creme en metabooster zijn voorbeelden hiervan waar Sunrider ver voorloopt op bedrijven die in dezelfde richting werkzaam zijn.