We weten allemaal dat we voldoende fruit en groente moeten eten.
Maar als je daar niet aan toe komt dan hoef je je geen zorgen  te maken wanner je Nuplus eet.Je eet meer  geconcentreerd  fruit en groente  in een portie van Nuplus dan  je anders  tijdens een hele dag eet.

Je doet het al heel erg goed wanneer je meer dan 5 verschillende soorten fruit en groenten per dag eet! De meeste mensen komen zelfs daar niet aan toe en eten hoogstens 1 groente en 1 stuks fruit op een dag en vinden dat al goed!

Nuplus is daarom een perfecte aanvulling. Nuplus is  gemaakt  van meer dan 23 plantaardige bronnen! Geen wonder dat je een gevoel van welzijn hebt na het eten van Nuplus!  Deze 23 plantaardige bronnen  komen voort uit honderden jaren van uitproberen, onderzoek  en vormen zo de  beste combinatie voeding voor onze cellen. Het functioneren van de cellen van het lichaam is essentieel voor  ons functioneren. Alle cellen bij elkaar produceren alle  energie die we hebben. De energie die nodig is om ons voedsel te verteren, onze organen te laten werken en natuurlijk voor de energie die wij hebben om onze activiteiten te ondernemen.

 

 

Minder goed functionerende cellen, betekent een mindere gezondheid en minder energie om te doen wat we willen doen.  Daarnaast vernieuwen cellen zich voortdurend, de kwaliteit van de nieuw gevormde cellen bepaalt onze gezondheid en hoe snel we verouderen.  Slechte bouwstoffen voor nieuwe cellen betekent, een slechte gezondheid en snellere veroudering. Goede kwaliteit bouwstof betekent dat we minder  snel verouderen en onze gezondheid  zo goed mogelijk is.

Nuplus bestaat uit een combinatie van planten waarvan uit onderzoek en proefondervindelijk is gebleken dat ze de beste brandstof en bouwstof leveren voor onze cellen en dus ook voor de energie productie.Naast de brede variatie aan planten in de Nuplus is ook de kwaliteit  van de gebruikte kruiden optimaal, ze worden verbouwd in optimale condities. Ons lichaam reageert op de hoge kwaliteit en de brede variatie van de gebruikte planten.

Concentratie:

Elke portie Nuplus is qua voedingswaarde gelijk aan het eten van een  pond aan fruit en groenten. Nuplus is zeer geconcentreerd, water en cellulose zijn verwijderd, water en olie oplosbare voedingsstoffen blijven dan achter in Nuplus poedervorm, alles met alle enzymen, vitamines en mineralen in tact.  Een pond poeder bevat daarom meer voedingsstoffen dan een pond planten,  het water verdampt, maar voedingsstoffen niet.7 à 15 pond van kruiden wordt geconcentreerd  tot 1 pond eindproduct.

Er is geen vergelijk met andere producten alleen al in dit aspect. Als er al gedroogde kruiden te koop zijn dan is het in de meeste gevallen, een 1 op 1-ratio (een pond rauwe kruiden creëren iet minder dan een pond van het eindproduct).

Eiwitten voor cel opbouw

Nuplus bevat 20-30% eiwitten van een  hoge biologische  kwaliteit. Het is niet de hoeveelheid eiwit, maar de kwaliteit ervan die verschil uit maakt in het lichaam. Het lichaam  is gemaakt om gebalanceerd voedsel op te  nemen, bestaande uit koolhydraten, eiwitten en vetten. Geconcentreerde eiwitten creëren een onbalans en zijn zuurvormend en zijn in sommige vormen niet eens opneembaar , zoals soya eiwit poeders.

Nuplus bevat eiwitten in hun natuurlijke plantvorm, gecombineerd met de koolhydraten, vetten, mineralen en vitamines in hun natuurlijke vorm. Ze zijn daardoor 100% bruikbaar voor het lichaam en zorgen voor balans en optimale kwaliteit nieuwe cellen.

VERBETERING – De kruiden worden voorbehandeld, gedrenkt in andere kruidenoplossingen voordat ze op een speciale manier gedroogd worden. De reden hiervoor is dat voedingsstoffen worden toegevoegd, de kruiden beter opneembaar zijn omdat ze gecombineerd zijn met andere kruiden. De werkzaamheid en kwaliteit van de formule is dan ook veel beter dan alleen de combinatie van planten genoemd op het label. De formule is niet kopiëren en daarmee absoluut uniek.

Adaptogenen, dit zijn planten die  er voor zorgen dat een teveel of tekort in het lichaam wordt gecompenseerd. De Nupluskruiden ‘overlegen’  als het ware met het lichaam elke keer dat je ze eet.  Gezondheid en energie zijn het resultaat van samenwerking  van organen met het lichaam en kunnen niet afgedwongen worden door kunstmatige stoffen zoals,  chemische gemaakte of bewerkte voeding, medicijnen of drugs. Nuplus zorgt voor balans en kracht.

Een combinatie van onderlinge versterkende kruiden: De kruiden in Nuplus passen bij elkaar.  De synergie(  dit is  1+1=3) van alle kruiden samen is veel groter is dan kruiden zou individueel zouden hebben. Samen vormen ze een winnend team waarvan elke speler is geselecteerd voor zijn specifieke talent. Het team leert om samen te werken en zo zijn plek in een harmonieus team te creëren. Zo is het met Nuplus.

Wanneer geïsoleerde vitaminen/mineralen zijn ingenomen, moet het lichaam deze zelf reorganiseren om te kunnen opnemen en gebruiken.  Het kost veel energie om dat te doen.  Vaak weegt  de energie die dit reorganisatie proces kost, niet op tegen het voordeel van de aanvulling.  Nuplus is reeds in een georganiseerde vorm,  vereist geen energie van het lichaam om worden opgenomen of  gebruikt. Het is  kant en klaar voor gebruik als brand- of bouwstof.

Nuplus in vloeibare vorm levert de vochtbalans die noodzakelijk is voor een goede geleiding van elektrische energie stromen in ons lichaam. We kunnen veel  vloeistof in ons lichaam hebben , maar wanneer de balans tussen de hoeveelheid  in en buiten de cellen niet goed is, hebben we  er niets aan. Ons lichaam bestaat voor 60% uit water, de juiste verhouding daarvan is  2 / 3 ‘s in de cellen, 1 / 3 buiten de cellen. De mineralen in Nuplus zorgen ervoor dat deze balans verbetert.

Nuplus vergroot het aantal rode bloedcellen door dat  het  geconcentreerde voeding levert voor onze botten en beenmerg. –

Nuplus voeding zorgt voor een opruimen en schoonmaken van de  haarvaten en reduceert daarvoor cholesterol ophoping  op een natuurlijke wijze,  door het voeden van de onderdelen die hiervoor  verantwoordelijk zijn.

Nuplus reduceert de neiging tot verslaving of eetbuien doordat het de voedingsstoffen levert die het lichaam nodig heeft, waardoor balans ontstaat en onbedwingbare trek verdwijnt.

Onbedwingbare trek is het gevolg van ondervoeding, een tekort aan bepaalde voedingsstoffen.

Waneer de cellen goed worden gevoed met wat ze nodig hebben dan zal de onbedwingbare trek verminderen.

Nuplus bevat een hoge concentratie aan voedingsstoffen die zorgen voor emotionele en psychische balans en stabiliteit. Ook zorgen ze een betere celwerking en groei

Nuplus bevat veel kalium wat van nature voorkomt in de kruiden van  de nuplus. Kalium is  het belangrijkste mineraal voor energie productie maar ook  ter voorkoming van emotionele onbalans zoals depressie.

Het bevat relatief veel  calcium wat het lichaam gebruikt voor vele functies, zoals impuls geleiding, en natuurlijk de opbouw van botten en tanden.

Nuplus  versterkt  en voedt het immuunsysteem. Het doet  dit onder andere door een hoog gehalte aan natuurlijk voorkomende zink. Zink is  belangrijk voor de bijnieren om vermoeidheid te voorkomen, de  genezing van wonden, seksuele ontwikkeling en activiteit.

Nuplus voeding reinigt en voedt de DNA-strengen in onze cellen.

Heb je al trek gekregen in Nuplus? Er zijn 5 verschillende variaties met verschillende variaties met fruit als toevoeging. Er is appel, appelkaneel, banaan,  bessen en er is een combinatie zonder fruit met meer van de andere  nuplus kruiden. De meest krachtige combinatie is misschien wel de Vitashake, dit is Nuplus aangevuld met vezels die de darmflora voeden,  en daarbij extra vitamines en mineralen.

Voor meer informatie over gezondheid, andere producten kijk op www. life.nl