Sunsmile producten

Dit is een groep van ‘gemengde’ producten. Het zijn producten voor dagelijks gebruik voor persoonlijke verzorging of verzorging van de omgeving waar in we leven. Ze vormen een alternatief voor producten die we dagelijks gebruiken en die ingrediënten bevatten die bijzonder slecht voor ons zijn wanneer ze opgenomen worden in het lichaam( aluminium in deodorant, fluor in tandpasta) of die we binnen krijgen wanneer we onze leefomgeving er mee schoonmaken( restanten van wasmiddelen in onze kleren of chloorverbindingen door schoonmaak van het huis).

Kruidentandpasta, vrijwel alle tandpasta’s bevatten fluor wat een zwaar gif is en geen enkele bijdrage levert aan de gezondheid van onze tanden. En veel tandpasta’s bevatten bacteriedodende middelen die op termijn een ernstig nadelig effect hebben op de mondflora.

Sunsmile tandpasta bevat kruiden die de natuurlijk enzymen van de mond voeden die daardoor schoon en gezond blijft en waardoor gaatjes en tandvlees problemen ( vrijwel)niet optreden.

Deodorant bevat vrijwel altijd aluminium wat in verband gebracht wordt met borstkanker en alzheimer.

Het is niet nodig Sunrider maakt een goed alternatief, wat ook geen vlekken in kleren geeft.

Fruit en groentespoeling maakt alle bespoten en behandelde fruit en groente helemaal schoon.

Wassen alleen maakt het niet helemaal schoon.

Sunrider’s natuurlijk gemaakt fruit en groentespoeling wel.

Fruit en groente worden schoon en blijft langer houdbaar.

Het is ook een perfect alternatief voor de chemische haarluis middelen.

Schoonmaakmiddelen bevatten allerlei agressie chemische stoffen die slecht zijn voor huid en lichaam.

Sunrider heeft met Super Clean ook hier een alternatief wat alle andere schoonmaakmiddelen van was poeder tot glassex kan vervangen, van kleding tot vloer en ramen alles wordt veilig en goed schoon.