Quinary en Liqui Five

 

Quinary is een tot poeder verwerkte combinatie van kruiden, verpakt in zakjes van 5 gr. of als capsules. Liqui Five is de vloeibare vorm van Quinary, een sterk kruidig smakend drankje. Liqui Five is verkrijgbaar in flesjes van 15 ml.

55 (minimaal) verschillende kruiden voeden en versterken de vijf orgaansystemen: het vochtcirculatiesysteem, het ademhalingssysteem, het spijsverteringssysteem, het endocriene- of hormoonsysteem en het immuunsysteem. Quinary voedt, herstelt en houdt de vijf systemen in balans.

Quinary is een zeer krachtige combinatie die het lichaam kracht en evenwicht geeft.

De namen Quinary: uit vijf bestaand en Liqui Five: vloeibaar vijf, refereren aan de theorie van de vijf elementen uit de klassieke Chinese filosofie. In perfecte harmonie, is alles uit deze elementen opgebouwd. Lees hier over meer in de bijlage: Essentials of Chinese Herbs.

Onderstaand schema geeft een overzicht van samenhang en werkzaamheid van de ingrediënten van de Quinary:

Element Houdt verband met Orgaansysteem Werkzaam product
Hout Lever en galblaas Immuunsysteem Alpha 20c
Vuur Hart en dunne darm Hormoonsysteem Prime Again
Aarde Alvleesklier, maag en milt Spijsvertering Assimilaid
Water Nieren en blaas Vochtcirculatie Lifestream
Metaal Longen en dikke darm Ademhaling Conco

Net als Nuplus en Calli vormen Quinary en Liqui Five een aanvulling op ons dagelijks dieet. Doordat het kruiden bevat voor alle, bij de vijf elementen behorende, orgaansystemen, is de werking zeer sterk. Als één van de orgaansystemen speciale aandacht nodig heeft, kan worden gekozen voor extra ondersteuning met het bijpassende product, zoals Conco voor het ademhalingssysteem. Zie voor de meest waargenomen effecten de uitleg bij de afzonderlijk besproken producten.

Ingrediënten: Alpha 20C, Prime Again, Assimilaid, Lifestream en Conco.

Gebruik: 1-3 zakjes per dag, 1 zakje staat gelijk aan 10 capsules en aan 1 flesje Liqui Five Je kunt de capsules meerdere keren per dag innemen met water, sap of Calli.

Voor sommige mensen kunnen ook een paar capsules al een krachtig uitwerking hebbe, dus probeer het uit. Voor de meeste mensen is één zakje per dag een perfecte aanvulling.

geschreven door drs NIck Heising, op basis van Sunrider gegevens en eigen ervaring en kennis