Regeneratie

=Jonger worden

Wanneer we in de spiegel kijken, lijkt ons lichaam hetzelfde er uit te zien van dag tot dag. Ons lichaam wordt voortdurend herbouwd en gerepareerd. Dit proces vindt plaats onder de leiding van onze ingebouwde intelligentie, gestuurd van uit de hersenen en de genen.

89% van onze cellen, wordt in een jaar vernieuwd. De cellen aan de oppervlakte van ons spijsverteringssysteem van de maag en de dikke darm, worden elke 20 minuten vervangen. Dat betekent dat honderden miljoenen cellen vervangen worden door nieuwe cellen elk moment van ons leven. De spieren in de maagwand en onze darmen worden elke 3 tot 4 dagen vervangen door nieuwe spieren.Ons tandvlees wordt elke twee weken vernieuwd.

Regeneratie, wat is dat?

De enzymen en voeding in onze lever zorgt ervoor dat de lever elke vijf maanden vernieuwd wordt. Onze huid wordt elke vier weken vernieuwd. Niets in onze in onze cellen was er een jaar geleden. Het patroon van onze genen is heel constant, maar de moleculen waaruit de genen bestaan worden voortdurend vernieuwd.


 De kwaliteit van de nieuwe bouwstoffen bepaalt de lengte van ons leven. Deze nieuwe stoffen bepalen de kwaliteit van ons leven, die onder andere tot uitdrukking komt in hoe we ons voelen.

Onze gevoelens worden ‘gemaakt’ door hormonen en andere chemicaliën die in onze cellen geproduceerd worden. De kwaliteit van de enzymen die we binnen krijgen, bepalen voor een groot deel de kwaliteit van de nieuwe cellen. Deze cellen bepalen op hun beurt weer de kwaliteit van de chemische stoffen die daar gemaakt worden. Je kunt je een gen voorstellen als een dirigent van een orkest. De enzymen produceren tonen onder leiding van de dirigent. De kwaliteit van het geluid, fysiek of emotioneel, is afhankelijk van de kwaliteit van de beschikbare enzymen.

Ons lichaam doet zijn best zichzelf opnieuw op te bouwen met de bouwstoffen die we het geven.  Wanneer we deze bouwstoffen verbeteren, verbetert de regeneratie. Wanneer in de loop der tijd  bepaalde bouwstoffen ontbreken dan leidt dat tot disharmonie of ziekte. Dat is de reden dat men in China zegt dat honger en ziekte het zelfde zijn.

Soms  denkt men  dat vitamines zoals b12, vitamine D3, vitamines B, vitamine c, de gezondheid verbeteren. Ze kunnen wel de gezondheid verbeteren maar geen regeneratie teweeg brengen omdat het geïsoleerde stoffen zijn en geen hele planten.

Er is geen betere of kwalitatief hoogwaardiger bron van bouwstoffen en plantaardige enzymen als in Sunrider voeding.De grote verscheidenheid aan planten in de Sunrider producten en het feit dat alle Sunrider producten worden samengesteld volgens de filosofie van regeneratie, is de reden dat Sunrider producten aan te bevelen zijn voor een ieder die de duur en of de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren

 

Sunrider, wat is het verschil?

Sunriderproducten zijn veel effectiever

dan alle andere voedingssupplementen en producten.Dat zegt iedereen zal je denken, maar zie hier de redenen

De producten zijn
• gebaseerd op eeuwenoude Chinese kennis
• samengesteld uit hele planten
• daarom zijn ze een effectieve leverancier van vitamines en mineralen
• het zijn uitgebalanceerde plantencombinaties
• gemaakt om alle onderdelen van het lichaam optimaal te voeden
• en bevatten geen vulstof, kleurstof, chelatie, glansstof etc.

Waar de westerse studie van het menselijk lichaam nog maar een paar eeuwen geleden serieus begonnen is men in China al meer dan 5000 jaar geleden begonnen met onderzoek naar het functioneren van het menselijk lichaam. Men is gaan zoeken naar wat het lichaam nodig heeft om zo optimaal mogelijk te functioneren.
Een benadering die er opgericht is niet pas in te grijpen als er een ziekte is, maar die er op gericht is het lichaam zelf zo optimaal mogelijk te laten functioneren zodat klachten en aftakeling voorkomen kan worden.

De producten zijn samengesteld uit hele planten, daarom zijn ze een effectievere leverancier van vitamines en mineralen

Andere producten zijn veelal gebaseerd op geïsoleerde chemische verbindingen: d.w.z. vitamines en mineralen geïsoleerd van de natuurlijke stoffen waarmee ze in de natuur voorkomen. Bij de chemisch geproduceerde vitamines ontbreken dus de natuurlijke andere werkzame stoffen die de normale omgeving van de vitaminen vormen. Vaak zijn deze chemische verbindingen gemaakt van steenkool en aardolie. Het lichaam moet dan de andere benodigde stoffen uit het overige voedsel halen, wat veel meer energie kost. Bovendien zijn deze andere stoffen vaak niet aanwezig in het overige voedsel. Bijvoorbeeld vitamine C in een sinaasappel is verbonden met allerlei andere vitamines, mineralen en zo’n 4000 bioflavoniden, waarvan we nog nauwelijks de namen kennen. Deze combinatie is precies het pakket wat het lichaam nodig heeft om van de vitamine, enzymen te maken.
Echter een vitamine C pil bevat( als het een goede is) maar een fractie van alle deze stoffen. Dus is daarmee veel minder effectief als de vitamine in de plant.
Sunrider heeft deze plant geconcentreerd en daarmee als het ware ook voor verteerd waardoor de opname nog eens vergroot wordt.Daarmee moge duidelijk zijn en is inmiddels uit onderzoek gebleken dat vitaminen die niet geïsoleerd zijn effectiever werken dan deze geïsoleerde vitaminen. Vandaar dat Sunrider hele planten gebruikt voor haar producten.

Andere fabrikanten die hele planten gebruiken zijn  fruitdranken. Maar die gebruiken een willekeurig aantal fruitsoorten die weliswaar op zich gezond wordt en kunnen zorgen voor wat meer energie maar niet te vergelijken met  sunriders uitgebalanceerde en uitgebreide combinaties die voor elk orgaan en functies voeding bevat.

Sunrider producten bestaan uit uitgebalanceerde plantencombinaties. Sunrider combineert bovendien planten die elkaar’s werking versterken en voorkomt zo eventuele negatieve effecten van de enkele plant.
Denk aan hoe bepaalde stoffen elkaar bijvoorbeeld qua smaak aanvullen. Heb je al eens cacao geproefd zonder suiker? Niet echt lekker! Voeg de suiker of andere zoetstof toe en je hebt een delicatesse. Zo is het met de werking van planten ook. Ze kunnen elkaar’s werking versterken of afzwakken.

Sunrider  producten bevatten geen chemische bestanddelen, geen vulstof, kleurstof, chelatie, glansstof etc.

Alle vitamine pillen bestaan voor het grootste deel uitstoffen die niets met de vitamine te maken hebben maar er inzitten voor de smaak, het bederf tegen gaan of het langzame oplossen. Wat er niet is, daar hoeft het lichaam ook geen energie aan te besteden om het af te breken!

Je ziet nu waarom Sunrider een schitterende aanvulling biedt op uw dagelijkse voeding
Dat de producten de basis gezondheid van het lichaam ondersteunen en ze de verzwakte elementen in het lichaam versterken.
De producten zich richten op het opbouwen, reinigen en in balans brengen van het lichaam.
Met Sunrider het lichaam geholpen wordt om optimaal te kunnen functioneren.