Slank door Nuplus!!

Bonen worden „magisch fruit“ genoemd in de rijmen van kinderen om een reden? Niet enkel om de flatulentie-producerende redenen.

Wat bonen werkelijk magisch maakt is hun potentieel effect op uw middel omvang: De eters van bonen zullen gemiddeld minder wegen en een kleinere middel en heupomvang hebben dan mensen die vooral vlees eten. Dit komt om dat bonen uit vezel s en eiwitten bestaan en een laag vetgehalte hebben . Door deze samenstelling geven ze eerder een voldaan gevoel, terwijl ze toch volwaardige eiwitten leveren. Je kunt bonen warm eten, in verschillende vormen met rijst gecombineerd bijvoorbeeld bevatten ze alle aminozuren die het lichaam nodig heeft. Maar ook koud als salade zijn ze ook erg lekker.

De donkere en gekleurde bonen zijn het beste, omdat ze behalve eiwitten, vezels, en foliumzuur ook verrassend veel gezondheidsbevorderende anti-oxydanten bevatten. Donkere en gekleurde bonen hebben het hoogste anti-oxydant percentage in deze aflopende volgorde; zwart, rood, bruin, geel, en wit.

En…..natuurlijk zou ik bijna zeggen, is deze kennis al ‘oud’.

Dr. Chen met zijn vergaande kennis van voeding en het effect op het lichaam, heeft bonen een onderdeel gemaakt van Nuplus. Nuplus was één van de eerste producten die hij voor Sunrider maakte. Het is een basis product van Sunrider en iets wat eigenlijk een onderdeel zou moeten zijn van ieders voedingspatroon.

De verschillende kleuren bonen bevatten niet alleen veel antioxidanten maar voeden met de verschillende kleurstoffen ook verschillende organen. Geel, voedt de milt, wit de longen, zwart de nieren, groen de lever, bruin de milt, rood het hart.

Dus met de dagelijkse Nuplus eet je meer dan 20 verschillende voedingsstoffen. En, eet je dagelijks bonen, die alle organen verstevigen, je een voldaan gevoel geven, zorgen dat je zonodig afvalt. Nuplus geeft je cellen alles wat ze nodig hebben aan voeding en bouwstoffen om je optimaal van energie te voorzien en om betere kwaliteit nieuwe cellen te maken, waardoor je ‘jonger’ wordt en je in betere conditie komt.

Nuplus en Calli tesamen verbeteren voeding en reiniging van het lichaam en daarmee de balans en de conditie. Er zijn verschillende smaken Nuplus waarmee je kunt afwisselen en natuurlijk is er de Vitashake die ik Nuplusplus noem omdat het naast de kruiden van de Nuplus ook nog eens extra vezels en vitamines bevat.

Dus wat let je ????

Zelf vind ik Nuplus heerlijk in een shake met fruit, bijvoorbeeld banaan, gember en aardbeien of kiwi en daarbij wat appelsap, of tegenwoordig gebruik ik Assai sap van Coolbest. Maar natuurlijk kun je ook melk, soyamelk, rijst of amandelmelk gebruiken en elke combinatie van fruit die je lekker vindt.

Je kunt Nuplus ook over muesli, yoghurt of havermout doen of gewoon in een glas appelsap.