Sunsport verbetert Sportprestaties

De producten uit de Sunsport-lijn helpen het lichaam een goede conditie op te bouwen. Het lichaam is veel in beweging: of je nu naar de bushalte wandelt of 25 baantjes per week zwemt, je probeert steeds betere prestaties te leveren. Maar ook voor mensen die erg gehaast leven, is een goede conditie onontbeerlijk!
Wereldwijd wordt steeds meer aandacht besteed aan het krijgen en behouden van een goede conditie. Overal zijn mensen bezig met trimmen, fitness of andere sportactiviteiten.
Gebruik eerst een maand een Sunpack, zodat het lichaam de kans krijgt zich voor te bereiden op regeneratie. Daarna begin je met de Sunsport producten en merk je dat alles je gemakkelijker afgaat en sportprestaties, en uithoudingsvermogen verbetert.

Tijdens het beoefenen van sport zijn vijf aspecten van vitaal belang:
1. snelheid
2. coordinatie
3.kracht
4.lenigheid
5.uithoudingsvermogen

Deze aspecten verhouden zich heel natuurlijk tot de vijf elementen, zoals die worden gebruikt in het oosterse filosofie model.

Sunrider heeft een reeks producten ontwikkeld voor sporters en mensen die zware lichamelijke of geestelijke arbeid verrichten.

De producten van de Sunsport-lijn zijn de volgende:

Electrosport, Sunbar, Sunrise, Fortune Delight, Nuplus, Evergreen en Sport Caps.

Plaatsen we deze producten in een schema, dan ziet het er zo uit:

Element  Orgaansysteem    Lichamelijk Kwaliteit   Sunsport product

 

Vuur hormoonsysteem snelheid Sunrise
Aarde spijsvertering coordinatie Sport- en VitaliteCaps
Metaal ademhaling kracht Vitalite Sun bar en ElectroSport
Water vochtcirculatie lenigheid Fortune Delight
Hout immuunsysteem uithoudings-vermogen Nuplus en Evergreen

 

Vuur-Snelheid-Sunrise

Tijdens inspanning wordt het hormoon adrenaline aangemaakt, dat het lichaam gereed maakt voor actie. Adrenaline zorgt voor het openen van luchtwegen en bloedvaten en het sneller pompen van het hart. Andere hormonen die worden aangemaakt zijn glucagon en insuline. Actie en sport beginnen in het element vuur, het hormoonsysteem wordt als eerste belast. Sunrise is voeding voor het hormoonsysteem, dat zorgt voor het geleidelijk verlopen van de warming-up en de cooling-down. Dit proces kun je vergelijken met een stuk elastiek. Als dat een nacht in de kou heeft gelegen dan breekt het wanneer je eraan trekt. Als het echter eerst wordt verwarmd in warm water, dan blijkt het bij uitrekking sterk en veerkrachtig. Op dezelfde manier werkt Sunrise, het zorgt er voor dat het hormoonsysteem op gang komt en de spieren sneller opgewarmd worden en na afloop weer sneller in balans terug komen.

 

Aarde – Coördinatie  Sport Caps

Het spijsverteringssysteem zorgt voor opname van bouwstoffen uit onze voeding. De milt is de regulator van de voedselstromen naar de spieren en beheerst daarnaast ook de spierspanning door toevoer en regulatie van bloed en zuurstof. SportCaps voeden en ondersteunen de milt. Zo zorgen ze voor een verbeterde voedselvoorziening naar de spieren, waardoor deze minder snel uitgeput raken en men dus langer door kan gaan. Ook Vitalite Caps hebben een positief effect op de aanvoer van de brandstof naar de spieren. De kruiden van de Vitalite Caps zorgen voor de omzetting van vet in vetzuren, die gebruikt kunnen worden als brandstof en zorgen er zo voor dat het lichaam eerder overschakelt naar vetverbranding en daarmee vergroten ze het uithoudingsvermogen aanzienlijk.

 

Metaal – Kracht – Electrosport en Sunbar.

Tijdens het sporten heeft het lichaam extra zuurstof nodig voor de verbranding, hierbij komt energie vrij. Het lichaam gaat transpireren om de warmte kwijt te raken. Met het transpiratievocht verliest het lichaam zouten en elektrolyten, afkomstig uit de cellen. De concentratie van deze elektrolyten in de cellen vermindert hierdoor, waardoor vermoeidheid optreedt. Ook komen er door de activiteit vrije radicalen in omloop, die de celstructuur en het DNA kunnen beschadigen. Electrosport neutraliseert een deel van die vrije radicalen. Ook zorgt Electrosport ervoor dat het vocht dat men drinkt als vervanging van het verloren vocht 2 maal effectiever en sneller in de cellen weer wordt aangevuld. Zonder Electrosport zou men 2 maal zoveel moeten drinken voordat het tekort is aangevuld. Het isniet juist om zout te eten na het sporten, al beweren sommige producenten van sportsupplementen dat wel. Helaas heeft dat bij vele sporters al klachten veroorzaakt, zoals kramp in de spieren. Wat men nodigt heeft zijn electrolyten(dit is de chemische benaming, het zijn verschillende zouten) Het lichaam vertaalt dit als zout (keukenzout) Electrosport helpt bij het aanmaken van mineralen en vult de electroliten en brengt de waterhuishouding weer in balans.

De lycheevrucht in Sunbars versterkt de beenspieren. Daarnaast bevatten Sunbars veel koolhydraten, die eenvoudig kunnen worden verbrand en dus snel energie opleveren.

 

Water – Lenigheid – Fortune Delight.

Bij de verbrandingsprocessen die tijdens het sporten plaatsvinden, komen ook afvalstoffen vrij, zoals melkzuur. Dit veroorzaakt de volgende dag spierpijn. Fortune Delight helpt dit melkzuur af te voeren. Fortune Delight bevat mineralen ter vervanging van de verloren gegane mineralen en antioxidanten die de vrije-radicalen-activiteit tegen gaan Ook ondersteunt Fortune Delight de organen die zorgen voor een goede vochtcirculatie, met name blaas en nieren.

 

Hout – Uithoudingsvermogen – NuPlus en Evergreen

Het houtelement staat voor veerkracht en in de sport heeft dat betrekking op het uithoudingsvermogen. Als er een beroep wordt gedaan op doorgaan, hoever kan het lichaam dan gaan. Hierbij zijn Nuplus en Evergreen belangrijk. Nuplus zorgt voor een effectieve voeding van de spieren. Voeding die gemakkelijk wordt opgenomen, nauwelijks vet bevat en een hoog gehalte aan complexe koolhydraten, die de ideale brandstof leveren voor de spieren. Evergreen zorgt voor een betere opbouw van het bloed, een grotere aanmaak van rode bloedcellen, die zuurstof naar de spieren transporteren en zo een direct effect hebben op het prestatievermogen. Ook voedt Evergreen de lever, die een heel belangrijke rol speelt in de aanmaak van brandstof voor de spieren en het zuiveren van het bloed.

Beide producten maken het lichaam dus sterk en vergroten direct het uithoudingsvermogen. Nuplus en Evergreen zijn de producten die ook het herstelvermogen vergroten. Nuplus voorkomt afbraak van het spierweefsel, voorziet in nieuwe voorraad van brandstof en Evergreen versterkt de lever, die daardoor sneller afvalstoffen uit het lichaam haalt. Actieve mensen en sporters hebben er veel voor over om topprestaties te leveren. Helaas ontstaan er vaak blessures en blijvende lichamelijke klachten met alle fysieke en mentale gevolgen van dien.

Sunrider kan uitkomst bieden. De producten van de Sunsport-lijn ondersteunen de processen die zich afspelen bij lichamelijke inspanning en stellen het lichaam in staat de grotere inspanning die gevraagd wordt te leveren.
De Sunrider producten brengen balans en harmonie in het lichaam, wat resulteert in evenwicht op fysiek en mentaal gebied.

De wielrenner Alain Lagrange is eén van de tienduizenden topsporters die de weldadige effecten van de Sunriderproducten ervaren. Hij is o.a. Frans kampioen veldrijden en ATB-rijden geweest.

Alain: Sinds ik Sunrider producten gebruik, heb ik een nieuw prestatieniveau bereikt in mijn sport. Het hele wielerseizoen heb ik geen enkele zwakte gekend. Ik voel dat mijn leven in alle opzichten veel beter in evenwicht is. Ik ben erin geslaagd mijn prestaties op de fiets te verdubbelen. Het afgelopen seizoen is dankzij Sunrider voor mij een groot succes geworden. Ik begeleid ook jonge wielrenners die eveneens de producten van Sunrider gebruiken. Zij zijn allemaal zeer te spreken over de resultaten.