Een vraag zijn is de sport lijn ook geschikt voor kinderen mijn dochter is 10 jaar en tennist op een hoog niveau. Kan zij ook de produkten gebruiken?

Sunrider producten zijn allemaal voedingsproducten, zelfs wanneer er kruiden in zitten op als kruid een speciaal effect hebben op het lichaam, dan zijn ze in de producten zo gecombineerd dat ze ‘neutraal en als voeding’ uitwerken.Ik bedoel daarmee het volgende. Het onderscheid hier is tussen medicijn, drug, prestatie verhogend middel aan de ene kant en voeding aan de andere.Het kenmerk van de eerste groep van producten is dat ze een functie van het lichaam overnemen. Bijvoorbeeld een laxeermiddel neemt een deel van de ‘prikkel’functie van de darm over zodat ie weer op gang komt. We weten allemaal dat wanneer je dat blijft gebruiken je zogenaamde bijwerkingen krijgt in de zin dat de darm zelf dan minder en slechter gaat werken.Het zelfde geldt voor middelen die als toegediende hormonen of pepmiddelen. Ze geven tijdelijk meer energie en of kracht maar zorgen op de langere termijn voor een ondermijning van die zelfde functie. Dit komt omdat het lichaam in balans wil blijven dus het teveel aan een bepaalde stof, bijv hormoon, gaat tegenwerken. Medicijnen, medicinale kruiden, zijn ok voor de korte termijn, wanneer er een probleem is om dit probleem te lossen, voor langere termijn ondermijnen ze juist het functioneren van het lichaam.

Voor voeding geldt het tegenover gestelde. Wanneer je een orgaan of cel datgene geeft dat het nodig heeft dan gaat het orgaan of de cel beter functioneren. Wanneer je die cel of dat orgaan heel specifiek die voeding geeft die het nodig heeft dan kan het optimaal functioneren.Voeding versterkt en ondersteunt de natuurlijk werking van orgaan of cel en is dus versterkend voor de lange termijn.Zoveel te beter en specifieker te kwaliteit van de voeding, zoveel te beter kan het orgaan of cel of lichaam functioneren.

De meeste enkelvoudige kruiden hebben een positieve en negatieve( bijwerking, denk aan bijv ginseng, heel goed kruid maar je moet het tijdelijk gebruiken). De Sunrider producten zijn zo gemaakt, door het combineren van de kruiden dat ze altijd ‘neutraal’ en als voeding werken.

Voeding in het lichaam werkt zo dat wanneer je er teveel van eet, het lichaam het teveel gewoon en natuurlijk uitscheidt( behalve voor producten met weinig of geen vezels). Broccoli is goed voor het immuunsysteem, eet je er te veel van dan neemt het lichaam op wat het nodig heeft, de rest verdwijnt op natuurlijke wijze.Dat geldt door de samenstelling van de verschillende kruiden dus ook voor alle sunrider producten.Ze zijn zo samengesteld dat ze werken al voeding, eet je er teveel van dan neemt het lichaam op wat het nodig heeft en de rest verdwijnt op natuurlijke wijze. Ze zijn zo speciek qua samenstelling dat ze precies die voeding leveren aan de verschillende organen dat deze optimaal kunnen functioneren.

Dus nu het specifieke antwoord op je vraag.Iemand die op hoog niveau sport bedrijft eist meer van zijn/ haar lichaam. Zoveel te beter de kwaliteit en de specificiteit en de varieteit( brede samenstelling) van de voeding, zoveel te beter, langduriger en gezonder kan het lichaam functioneren onder hoge druk en langdurige belasting. Je kunt van sunrider voeding dus niet teveel nemen, integendeel het versterkt het lichaam dusdanig dat prestaties zullen verbeteren, het herstel verbetert en op je op lange termijn krijg je een krachtigere gezonder en beter functionerend lichaam.

Dat geldt niet alleen voor volwassenen maar eigen nog veel meer voor kinderen omdat die ook nog in de groei zijn en dus nog méér voedingsstoffen nodig hebben.

Niet alleen is het antwoord dat je dochter de producten kan gebruiken, ze zijn zelfs heel erg goed zijn voor haar en zullen haar prestaties en herstel verbeteren en op de langere termijn zorgen voor een krachtiger gezonder lichaam en betere conditie, dan zonder deze producten. Waarom? Omdat je met gewone voeding en supplementen( vitamines of losse kruiden) niet de brede samensamenstelling hebt die de sunrider producten wel hebben. ( nuplus bijvoorbeeld, bestaat al uit 13 verschillende planten. ( in planten maar ook in totaal van voedingsstoffen in deze planten, een vitamine C pil is een enkelvoudige stof, terwijl die in een plant verbonden is met duizenden andere stoffen en het lichaam gemaakt is om dit complex te gebruiken niet om vitamine C pillen te gebruiken( waar op zich, mits van natuurlijke oorsprong niets mis mee is).

Ik zou aanraden, voor de dagelijkse conditie:

1-4 zakjes nuplus of nog beter Vitashake( 2, 3 zakjes) , voor energie.

Sunbars voor tussen door en extra voeding.

2, 3 Fortune delight voor antioxidanten, mineraal aanvulling en vocht toevoer en afvoer van melkzuur. minimaal 1 zakje, Quinary voor versterking van orgaansytemen en balans.

Sportcaps voor uithoudingsvermogen.5 caps voor trainen

Sunrise voor versterking spieren.1 voor 1 na trainen,

Electrosport voor herstel en aanvulling mineralen( meng met Fortune en Suncare voor smaak) 1 flesje na trainen

Suncare voor bloedsuikerspiegel, darmwerking.

Sunbreeze balsem voor spieren, daar waar nodig.