Sunriderproducten zijn veel effectiever zijn dan alle andere voedingssupplementen en producten. 

Dat zegt iedereen zal je denken, maar zie hier de redenen:

De producten zijn
* gebaseerd op eeuwen oude Chinese kennis
* samengesteld uit hele planten
* daarom zijn ze een effectieve leverancier van vitamines en mineralen
* het zijn uitgebalanceerde plantencombinaties
* gemaakt om alle onderdelen van het lichaam optimaal te voeden
* en bevatten geen vulstof, kleurstof, chelatie, glansstof etc.

1. Ze zijn gebaseerd op eeuwen oude Chinese kennis

Waar de westerse studie van het menselijk lichaam nog maar een paar eeuwen geleden serieus begonnen, is men in China al meer dan 5000 jaar geleden begonnen met onderzoek naar het functioneren van het menselijk lichaam. Men is gaan zoeken naar wat het lichaam nodig heeft om zo optimaal mogelijk te functioneren.

Een benadering die er opgericht is niet pas in te grijpen als er een ziekte is, maar die er op gericht is het lichaam zelf zo optimaal mogelijk te laten functioneren zodat klachten en aftakeling voorkomen kan worden.

2. De producten zijn samengesteld uit hele planten,

…Daarom zijn ze een effectievere leverancier van vitamines en mineralen.

Andere producten zijn veelal gebaseerd op geïsoleerde chemische verbindingen: d.w.z. vitamines en mineralen geïsoleerd van de natuurlijke stoffen waarmee ze in de natuur voorkomen.

Bij de chemisch geproduceerde vitamines ontbreken dus de natuurlijke andere werkzame stoffen die de normale omgeving van de vitaminen vormen. Vaak zijn deze chemische verbindingen gemaakt van steenkool en aardolie. Het lichaam moet dan de andere benodigde stoffen uit het overige voedsel halen, wat veel meer energie kost. Bovendien zijn deze andere stoffen vaak niet aanwezig in het overige voedsel. Bijvoorbeeld vitamine C in een sinasappel is verbonden met allerlei andere vitamines, mineralen en zo’n 4000 bioflavoniden, waarvan we nog nauwelijks de namen kennen. Deze combinatie is precies het pakket wat het lichaam nodig heeft om van de vitamine, enzymen te maken.

Echter een vitamine C pil bevat( als het een goede is) maar een fractie van alle deze stoffen. Dus is daarmee veel minder effectief als de vitamine in de plant (sinasappel).

Sunrider heeft deze plant dan nog eens geconcentreerd en daarmee als het ware ook voor verteerd waardoor de opname nog eens vergroot wordt.

Daarmee moge duidelijk zijn en is inmiddels uit onderzoek gebleken dat vitaminen die niet geïsoleerd zijn effectiever werken dan deze gesoleerde vitaminen. Vandaar dat Sunrider hele planten gebruikt voor haar producten

Sunrider producten bestaan uit uitgebalanceerde plantencombinaties

Sunrider combineert bovendien planten die elkaar’s werking versterken en voorkomt zo eventuele negatieve effecten van de enkele plant.

Denk aan hoe bepaalde stoffen elkaar bijvoorbeeld qua smaak aanvullen. Heb je al eens cacao geproefd zonder suiker? Niet echt lekker! Voeg de suiker of andere zoetstof toe en je hebt een delicatesse. Zo is het met de werking van planten ook. Ze kunnen elkaar’s werking versterken of afzwakken.

Sunrider producten bevatten geen chemische bestanddelen, geen vulstof, kleurstof, chelatie, glansstof etc.

Alle vitamine pillen bestaan voor het grootste deel uit stoffen die niets met de vitamine te maken hebben maar er inzitten voor de smaak, het bederf tegen gaan of het langzame oplossen. Wat er niet is, daar hoeft het lichaam ook geen energie aan te besteden om het af te breken! 

U ziet nu waarom Sunrider een schitterende aanvulling biedt op uw dagelijkse voeding
Dat de producten de basis gezondheid van het lichaam ondersteunen en ze de verzwakte elementen in het lichaam versterken.
De producten zich richten op het opbouwen, reinigen en in balans brengen van het lichaam.
Met Sunrider het lichaam geholpen wordt om optimaal te kunnen functioneren.

De drie basis producten bevatten bij elkaar 80 verschillende kruiden die tezamen alle functies en organen in het lichaam , voeden, reiningen en met elkaar in balans brengen.