sunrider logo1Hoe bouw je succesvol je Sunrider activiteiten uit?

Veel mensen in Sunrider zijn consumenten die producten voor eigen gebruik kopen en gebruik maken van het systeem om korting op hun aankoop te krijgen. Deze mensen zijn vaak loyale klanten die ontdekt hebben dat Sunrider de allerbeste en meest effectieve producten heeft om hun gezondheid in optimale conditie te brengen, die er bestaan. Dat is prima, ze vormen de basis van de omzet in Sunrider.

Echter voor hen die zelf actief zijn met het systeem van Sunrider, is het belangrijk dat ze, naast hun klant zijn, hun activiteiten ook zakelijk bezien en met hun eigen activiteiten dan ook werkelijk omgaan als elke andere eigenaar van een eigen zaak. Wanneer je een eigen zaak hebt, dan zie je dat niet als een hobby of iets wat je er bij doet. Het is belangrijk dat je dat voor jezelf op een rij zet en weet wat je er mee wilt, weet wat je doelen zijn.

Wil je actief zijn met Sunrider, of ben je het al, dan volgen hier een aantal overwegingen en idee�n die je kunnen helpen effectiever te werken en succesvoller te worden.

Er zijn tenminste 11 belangrijke punten om op te letten als je succesvol wilt zijn.

 

Punt 1.Wees perfect in het werken met basis dingen.

Er zijn 3 stappen waarmee je een SR business bouwt.

Kun je voor 100 vv aan producten per maand kopen en gebruiken?

Kun je dat door vertellen aan anderen?

Kun je 2 of meer mensen per maand vinden die dat ook willlen doen?

Punt 2. bepaal waar je controle over hebt en waar je geen controle over hebt. Hou je alleen bezig met de dingen waar je wel controle over hebt. Je hebt niets te zeggen over het weer, over de stand van de economie, zelfs niet over de veranderingen in Sunrider.

Je hebt wel wat te zeggen over hoe je met de die veranderingen omgaat, over wat je eigen doelen zijn, over hoe actief je zelf bent, over hoe positief je bent. Al deze factoren kun je zelf bepalen en het is belangrijk dat je daar je aandacht op richt en de zaken waar je geen controle over hebt, laat voor wat ze zijn. Je kunt ze alleen maar accepteren hoe lastig dat ook is want je ermee bezig houden haalt je eigen energie en motivatie naar beneden en leidt tot demotivatie. Het enige dat je kunt bepalen is hoe je met deze oncontroleerbare dingen omgaat.

Je houding naar de wereld en anderen in essentieel in je hoe je in het leven staat, in hoe je je voelt en voor je succes.

Wat je kunt bepalen is je eigen houding, prestatie in sunrider. Wanneer je zelf een voorbeeld bent, dan heeft dat zijn uitwerking en uitstraling, anderen zullen je nadoen.

Punt 3. Relaties zijn de sleutel in je Sunrider business. Je hebt relaties met nieuwe mensen nodig want die zijn belangrijk in het uitbreiden van je business. Ook moet je de relaties met bestaande mensen van je groep onderhouden, ook dat is een belangrijk onderdeel van je werk.

Punt 4. De basis van je inkomen in sunrider, zijn niet de verschillende vaak spectaculaire bonussen maar het is de leiderschapsbonus ( en in het begin, de consumerdevelopment bonus). Met andere woorden de omzet van je mensen en je groep bepaalt je inkomen, niet de svbb bonus of andere leuke zaken die er af en toe zijn. Dus stabiliteit en regelmatige omzet is veel belangrijker dan het halen van bonussen.

Punt 5.  Je eigen visie is essentieel. Jouw visie bepaald hoe je je leven leidt en wat je doet. Je visie bepaald ook wat er uit je mond komt, de woorden die je zegt zijn het gevolg van de visie die je van binnen hanteert.

Daarom is het zo belangrijk om je eigen visie helder te hebben en steeds op nieuw voor je zelf onder woorden te brengen. Check regelmatig of je visie nog klopt of aangepast moet worden.

Inkomen en groei komt van en door mensen die hoop geven. Mensen die hoop geven trekken andere mensen aan. Mensen die klagen stoten mensen af. Dus wat wil je? Je ellendig voelen door je klagen, of je goed voelen en mensen aantrekken omdat je zelf besluit dat je een positieve actieve in stelling hebt?

Punt 6.Maak plannen op basis van wat je zelf wilt bereiken en neem je zelf serieus.

Met plannen maken zul je verder groeien, maar er komen altijd ook tegenslagen. Dat is normaal en een onderdeel van de groei. Een plant kan alleen maar verder groeien als ie boven de grond uit komt in een nieuwe omgeving, lucht en licht in plaats van donker en aarde. De plant moet daarvoor zich zelf wel eerst door de laag aarde heen duwen om bij het licht te komen.

Wil je actief je Sr activiteiten uitbreiden, neem het dan serieus.

Zie je zelf als een winkeleigenaar of beter nog als een eigenaar van een franchise bedrijf en bedenk wat je kunt doen om je klanten, of toekomstige klanten beter te bedienen.

Het is belangrijk om te investeren je business, bijvoorbeeld door, visitekaartjes, advertenties en acties te ondernemen om je bekendheid te vergroten.

En stuur eens een kaartje aan je downline, wanneer ze jarig zijn bijvoorbeeld, of neem ze eens mee uit eten.

Punt 7. Steun de mensen in je groep, kom bij elkaar, help ook hen doelen te stellen, bespreek zaken als hoe kom je aan nieuwe mensen, hoe vergroot je je omzet.

Hoeveel mensen wil je aansluiten deze maand, hoe ga je dat doen.

Ga naar een beurs, zet een advertentie.

Punt 8.Maak nieuwe vrienden of kennissen. Maak er een gewoonte van om mensen aan te spreken, niet meteen over sunrider maar gewoon om kennis te maken. Wanneer je ze eenmaal beter kent, dan komt de gelegenheid om het over sunrider te hebben vanzelf wel en dat werkt dan veel beter dan wanneer je iemand meteen in het eerste contact er mee overvalt.

Punt 9. Duplicatie, betekent dat mensen in je groep moeten kunnen herhalen wat jij doet. Dus is het belangrijk dat je geen dingen doet die niet te dupliceren zijn.

Punt 10.Wees een voorbeeld voor de mensen waar je mee werkt, klaag bijvoorbeeld niet over zaken. Klagen over veranderingen of dingen die tegenzitten geeft alleen je zelf en de ander een vervelend gevoel maar brengt je helemaal niets. Wanneer dingen niet lukken of lopen zoals je wilt, bedenk dan hoe het anders kan. Neem contact op met je sponsor en overleg met hem of haar.

Punt 11.Beloon de mensen uit je groep voor de door hen behaalde resultaten! Wanneer iemand business leader geworden is , of een andere stap op de ladder bereikt heeft, laat weten dat je het hebt waargenomen en bevestig de ander ermee. Dat versterkt de ander en de goede band tussen jullie beiden.

Samengevat de kern van je business:

Check je visie, koop 100 vv aan producten( waarschijnlijk een veelvoud daarvan wanneer je zelf actief bent en je boodschappen voor een groot deel bij Sunrider doet), eet ze op en vind mensen die dat zelfde doen. Dat is de kern van je business. Dat je dit soort van business alleen maar kunt doen met superieure producten, daar hoef je je in dit geval geen zorgen over te maken, zoals je weet zijn de Sr producten de beste in hun categorie.