Voor veel mensen is het belangrijk is dat om minder te eten om dat ze overgewicht hebben.

Maar ook voor mensen met een goed, normaal gewicht blijkt gezondheid versterkend om minder te eten. Het blijkt steeds meer uit onderzoek dat minder eten een belangrijke manier is om gezonder te worden. Al jaren geleden bleek dat muizen die 30% minder te eten kregen anderhalf tot 2x zo lang leefden. Natuurlijk kun je vasten (dagen niet eten) maar voor veel mensen is dat een veel te grote stap.Met alle producten die er zijn, de vele verleidingen en vooral veel verkeerde informatie over wat gezond is en als belangrijkste wel dat bijna iedereen een lichaam heeft dat meer of minder uit balans is door wat weten, maakt dat het lastig om eetgewoontes en levenswijze aan te passen.

 

Sunrider voeding, zorgt er voor dat alle onderdelen van het lichaam gevoed worden en meer op elkaar afgestemd raken, en daarmee het lichaam meer in balans komt.

Dit Sunfit pack combineert producten die het lichaam in balans brengen én helpen om minder te eten , maar dat wat we eten van een betere kwaliteit is dan wat het lichaam gewend is en daarmee gezonder te worden.

Het Sunfitpack bevat 5 producten die elkaar aanvullen in werking

Vitashake is de ideale voeding voor de cellen waardoor deze meer energie kunnen produceren als ook een betere kwaliteit nieuwe cellen, waardoor het lichaam kan regenereren. Vitashake is ook voeding voor de darmen door de speciale vezels die er in zitten die de darmflora voeden en daarmee darmen en immuunsysteem verbeteren.

Sunbars zijn repen met een combinatie van Nuplus( de basis van Vitashake) en vezels, ze vullen de maag waardoor je minder gaat eten, de vezels verbeteren de darmwerking en ze zijn een perfect tussendoortje, heerlijk bij koffie of thee, een perfecte vervanging van koekjes en andere zoetigheid.

Fortune Delight is een kruidendrank combinatie gebaseerd op groene thee, die vetten en vetoplosbare afvalstoffen afvoert. Het is er in 5 combinaties, origineel, perzik, framboos, citroen en kaneel. Het is een perfecte aanvulling op de Vitashake, die zorgt voor een brede voedende basis van meer dan 20 ingrediënten, de Fortune Delight zorgt voor een betere afvoer van de afvalstoffen. Tesamen brengen ze het lichaam in balans.

Suntrim is een waarlijk revolutionair product. Het zorgt voor een verjonging van het lichaam op 2 manieren.

Ten eerste doordat de kruidencombinatie zo gemaakt is dat het ervoor zorgt dat je minder gaat eten. Het stimuleert de maag om de hersenen te signaleren dat er voldoende gegeten is. Dus wanneer je het 30 minuten voor de maaltijd neemt, dan heb je al snel genoeg gegeten. Nu weten we allemaal dat wanneer je honger hebt, je de neiging hebt om snel te eten. Het duurt normaal gesproken zo’n 30 minuten voordat je echt het gevoel hebt dat je vol bent, terwijl je eigenlijk al met een klein beetje voeding van je hongergevoel af bent. Er is dan een grote kans dat je teveel eet. Suntrim heeft een tegenovergesteld effect, het zorgt ervoor dat signaal naar de hersenen veel sneller gegeven wordt en dat je daarmee veel minder eet. Minder eten zorgt voor een verjonging van het lichaam( mits hetgeen wat je eet alle voedingstoffen bevat en dus een hoge kwaliteit voedingstoffen bevat)

De tweede manier waarop Suntrim zorgt voor verjonging en vernieuwing van cellen is door de resveratrol die het bevat. Deze stof zorgt voor een verbetering van de immuunfunctie en verjonging van de cellen. Een waarlijk bijzonder product, Suntrim.

Tot slot is er Sunny Dew, een combinatie van Stevia, een zoet kruid dat 300 keer zoeter is dan suiker en chrysantyum. Beide krachtige kruiden die samen de unieke smaak van Sunny Dew bepalen en antiviraal en antibacterieel zijn. Het is een heerlijke zoetstof die geen calorien bevat en met alle voeding en dranken te combineren is. Dit totaal pakket is een geweldige mogelijkheid om af te vallen, meer in balans te komen en een jonger en krachtiger lichaam te bouwen.

Natuurlijk niet van één pakket maar na verloop van tijd. Neem Vitashake in de ochtend, drink Fortune delight, zoet het met Sunny Dew( het versterkt de smaak van de Fortune) , eet een Sunbar tussendoor en neem Suntrim voor de belangrijkste maaltijd, waardoor je minder eet en je zult afvallen, meer energie hebben en gezonder worden.