Sunrider kruiden zijn voedings kruiden geen medicijnen!

Sunrider kruiden zijn voedingskruiden.Het zijn kruidencombinaties, samengesteld aan de hand van eeuwenoude Chinese kennis over hoe het lichaam werkt. Het zijn combinaties die het lichaam voeden, reinigen en in balans brengen. We noemen dat VRE, voeden, reinigen en in evenwicht brengen. In het Engels NBC, nourish, balance and cleanse.

De basis van deze producten is de filosofie van regeneratie, dit betekent:

Het lichaam creëert evenwicht en welzijn wanneer het optimaal gevoed wordt.

Deze voeding komt van heel voedsel. Goed, ‘levend’ voedsel, dat betekent met alle vitaminen en enzymen er nog in zitten,en er niets is veranderd of vernietigd bij bewerking door de mens.

Dat wij mensen meer verantwoordelijkheid moeten nemen voor onze gezondheid.

Klinkt dat logisch?

Deel van de filosofie achter de kruidenvoeding van Sunrider is het streven naar een hogere graad van gezondheid en welzijn. We zijn er niet alleen maar op uit om ziektes te helen of om een mecanicien te zijn voor het lichaam.

Wanneer mensen een gezondheidsprobleem hebben, moet ze naar een doctor gaan. Maar het probleem daarbij is wel dat doctoren niet veel weten van voeding.

Sunrider voeding interfereert niet met medicijnen. Evenmin als het eten van een uitgebreide saladeschotel strijdig is met de werking van medicijnen.

Wanneer je tegen een arts het woord kruiden noemt, dan zal hij sceptisch worden en zeggen dat je voorzichtig moet zijn omdat hij geleerd heeft dat er veel kruiden zijn die vaak gebruikt worden als medicijn. Maar Sunrider kruiden zijn geen medicijnen maar voeding!

Alle medicijnen, ook medicinale kruiden hebben bijwerkingen. Denk aan een laxeermiddel wat een functie van de darm overneemt en waar de darm minder gaat functioneren wanneer je het lang blijft gebruiken. Geef je de darm de juiste voeding dan wordt daarmee zijn natuurlijke functie ondersteund.

Er zijn 3 categorieën van kruiden:

1 Giftige en verslavende kruiden.

Deze zal je niet vinden in Sunrider.

2.Medicinale kruiden.

80% van alle medicijnen die voor geschreven worden, zijn afgeleid van of worden gemaakt van planten. Sunrider gebruikt deze kruiden niet als zodanig. Veel andere kruidenverwerkende bedrijven doen dit wel.

3.Voedingskruiden of planten.

Dat is de categorie waarin alle Sunridercombinaties vallen.Sunrider maakt combinaties van deze voedende kruidencombinaties aan de hand van eeuwoude Chinese inzichten en ervaringen.Het zijn speciaal geconcentreerde formules die het lichaam naar een hogere graad van welzijn brengen.

Het is hierbij belangrijk op te merken dat het niet gaat om ziektes maar om welzijn en vitaliteit.

Er zijn zoveel mensen met zoveel verschillende ziektes, waar we 20 of 30 jaar geleden nooit van gehoord hadden, zou dat wat te maken hebben met onze voeding? Of misschien met de chemicaliën die in het voedsel verborgen zitten.

Onze omgeving is vervuild met zoveel chemische stoffen. Veel van deze chemicaliën krijgen we binnen via voedsel, lucht en water. Ze ondermijnen ons immuunsysteem, tenzij we weten wat er tegen kunnen doen.

Gelukkig hebben we in Sunrider een aantal ‘reddingsmiddelen’. Sunrider heeft veel mensen het leven gered en van nog meer mensen heeft het zeker de lengte en kwaliteit van hun leven verbeterd.

De Chen’s ( Oi Lin is arts, dr Chen is farmaceut en kruidenexpert) hebben een bijzondere kruiden en producten kennis. En bovendien weten ze hoe ze kruiden moeten bewerken en combineren voor een optimaal effect.

Alle ziekten hebben drie oorzaken:

Ondervoeding, of een gebrek aan bepaalde voedingsstoffen

De opstapeling van afvalproducten in het lichaam

Zwakke plekken die we meekrijgen bij onze geboorte.

De ervaring van vele mensen is dat VRE, opbouw, reiniging en in evenwicht het begin is van het verbeteren van functioneren van het lichaam en daarmee van verhogen van het gevoel van welzijn.

Opbouw van het lichaam of voeden gebeurt door Nuplus en Vitashake, Quinary of het vijf elementen voedsel en Suncare. Reinigen gebeurt door calli en fortune delight.

In evenwicht brengen gebeurt vooral met behulp van de vijf elementencombinaties, Alpha 20c, Prime Again, Assimilaid, Conco en Lifestream tezamen in Quinary.

Daarbij is er een preciezer afstemming mogelijk met de andere Sunrider producten.

Dit artikel is geschreven door drs Nick Heising op basis van eigen kennis en ervaring met deze producten