citric c


Supplementen zijn (helaas) absoluut nodig deze tijd( voorop gesteld dat je je lichaam zo lang mogelijk gezond en in balans wilt houden)

De heersende opvatting is dat ouder worden gepaard gaat met ziekte en aftakeling. Dit is niet waar! Aftakeling en ziekte ontstaan door onze levenswijze en daar kunnen we van alles aan doen. Wat kan je eraan doen vitaal te blijven of het weer te worden?

Natuurlijk voedsel eten, regelmatig voldoende bewegen en voldoende rust nemen zijn belangrijk.

Daarnaast zijn, doordat in ons voedsel veel voedingsstoffen niet of te weinig voorkomen, supplementen nodig. Vooropgesteld dat we lang en in gezondheid willen leven

 

Onze leefwijze:

We leven in een wereld met stress, vervuiling van allerlei chemische producten in onze voeding, lucht water een leefomgeving. Denk aan vervuilde lucht en bodem, denk aan bijvoorbeeld pesticiden, genetische manipulatie, straling in allerlei vormen.

Dat alles extra belasting voor ons lichaam. Het moet die onnatuurlijke stoffen weer kwijt zien te raken. Daarvoor is een goed functionerend afvoersysteem nodig. Om dit afvoersysteem optimaal te laten functioneren zijn weer goede voedingsstoffen nodig die dat systeem voeden

Calli en Fortune Delight zijn kruidencombinaties die het afvoersysteem voeden en er voor zorgen dat het zelfs allerlei afvalstoffen die het lichaam in het verleden heeft opgeslagen, afgevoerd worden.

We leven langer dan ooit te voren: Ons lichaam wordt ouder en takelt af met de tijd. Daarom is nodig dat het lichaam in staat gesteld wordt zichzelf zo goed mogelijk te herstellen van alle aanslagen die er steeds weer op gepleegd worden. Ook daarvoor moet het de beste bouwstoffen hebben van de allerhoogste kwaliteit.

We stellen het ook op prijs om zo lang mogelijk gezond te blijven. We willen kwaliteit van leven!

We leven langer dan 100 jaar geleden maar een groot deel van die tijd dat we langer leven, brengen we door in tehuizen of in ziekbed.

In vroegere tijden gingen mensen veel eerder dood door hun ziekte of aftakeling. Nu kan de medische wetenschap mensen veel langer in leven houden.

Dat is niet de kwaliteit van langer leven die we willen. Om die kwaliteit zo lang mogelijk te waarborgen is kwalitatief hoogwaardig voedsel nodig voor álle onderdelen van het lichaam!

In welk voedsel of supplementen zitten bouwstoffen voor élk onderdeel van het lichaam? Sunrider voeding is zo is samen gesteld dat alle lichaamsonderdelen hun specifieke voeding krijgen, en dus optimaal kunnen functioneren.

De keuze voor Sunrider is een keuze voor kwaliteit

We hebben een enorme keuze in wat we kunnen eten. De keuze wordt vooral gemaakt op basis wat we lekker vinden, wat gemakkelijk en snel is en wat gezond is.

Dus eten we snelle happen, kant-en-klaar voedsel waar eigenlijk heel weinig echte bouwstoffen meer inzitten. Denk maar aan suiker, geeft snelle energie maar onttrekt vitaminen en mineralen aan het lichaam, meel is door zijn verwerking van de belangrijkste bouwstoffen beroofd. Zo zijn er vele voorbeelden te noemen. Het voedsel is dood, er zitten geen enzymen meer in.

Gezien van uit het perspectief van het opbouwen van gezondheid is de kwaliteit van het meeste van ons voedsel slecht. Het is vaak ‘dood’ er zit geen natuurlijk leven meer in, zoals er leven in de plant zit.

Het lichaam moet om de dode stoffen te kunnen gebruiken, deze om te zetten in leven in levend materiaal( er moeten enzymen verbonden worden aan het materiaal). Dit kost energie en kost het lichaam meer dan het oplevert.Het is eigelijk heel simpel: dood voedsel creëert op den duur een dood lichaam, zwak voedsel creëert een zwak lichaam. Maar ook vitaal voedsel creëert een vitaal lichaam en een vitaal leven. Dus waarom zou je niet kiezen voor het beste!

Start met een basis pakket van Nuplus en Calli Nu! dan voeg je aan je dagelijkse voeding zo’n 25 verschillende kruiden toe die de werking van de cellen, vernieuwing en reiniging sterk verbeteren. Je zult je helderder in je hoofd voelen en meer energie hebben.