Top werkt voedend op de hersenfuncties, met name de linker hersenhelft. Top stimuleert mentaal en emotioneel evenwicht en brengt zo rust, helderheid en een verhoogde concentratie. Met name aan te raden bij zwaar hersenwerk, contemplatie en bijvoorbeeld vergaderen. In combinatie met Joi en Ese brengt het in meditatie staat zonder te mediteren, dat betekent, helder, alert en rustig.

Top brengt lichaam en geest in topvorm voor het verrichten van lichamelijke en geestelijke arbeid. Verkrijgbaar in potten van 100 stuks

Meest waargenomen effecten

  •  vermindering van hoofdpijn, met name migraine
  •  heldere geest
  •  verbetering van concentratievermogen en geheugen
  •  hierdoor toename van zelfvertrouwen en
  •  minder last van spanning, emoties en pijn

 

Ingrediënten

munt, zilverbloem, chuan xiong-wortel, yeuan wu-wortel, engelwortel, goudenbel-vrucht, ji-tsau-kruid, wittewilgschors.

 

Gebruik

2-6 capsules, 3x per dag bij de maaltijd, maar niet voor het slapen gaan.

 

TOP, JOI EN ESE -V, B

Dit zijn drie voedende kruidenmengsels, voor zowel het stoffelijk-, als het geestelijk lichaam. Gezamenlijk ingenomen versterken ze elkaars werking. Top, Joi en Ese zijn gemaakt van complete planten en werken als natuurlijke toevoeging op de andere Sunriderproducten.

Eeuwen geleden hebben Chinese monniken onderzoek gedaan naar manieren om het concentratievermogen te verbeteren en de levenskracht te verhogen. Ze experimenteerden met het innemen van verschillende kruidencombinaties. Zo ontdekten ze voedingstoffen die het denken verhelderen en het uithoudingsvermogen en geestelijke prestaties verbeteren. Top, Joi en Ese werken anders dan de overige Sunrider producten. Het effect strekt zich uit naar het mentale- en het spirituele vlak. Het is het beste om dit zelf te ontdekken. Uit ervaring van verschillende mensen blijkt dat de kruidencombinaties van Top, Joi en Ese pijn helpen verminderen en het bewustzijn en concentratie helpen verhogen. Ze worden verkocht in capsules van plantaardige makelij. Top, Joi en Ese tezamen ingenomen geven een staat van meditatie, helder, geconcentreerd en gefocust, toch rustig, zonder dat men mediteert.