ziek2.gifVaak heb je geen dokter nodig en kun je zelf veel met voeding verbeteren.

Onderzoek naar de werking van natuurlijke stoffen, zoals het onderzoek naar groene thee en het helende effect zelfs op gedegenereerde hersencellen zoals bij Parkinson, laat zien, dat zelfs bij deze typisch medische benadering van het probleem en oplossing, er vaak een oplossing is die ligt op het gebied van voeding.

Deze ziektes ontstaan voor het overgrote deel door ons levenswijze. Ziektes worden veroorzaakt door een onbalans in lichaam en energie. Ze ontstaan door wat we eten en vooral niet eten, door het gebruik van chemische stoffen in onze huidverzorging en schoonmaakmiddelen en vooral door het gebruik van medicijnen. In al deze middelen zitten vaak ontstekingsveroorzakende en uitbalans brengende stoffen.Echter wanneer we zoveel mogelijk, vers voedsel gebruiken, huidverzoring op basis met natuurlijke ingredinten en natuurlijke schoonmaakmiddelen dan komt het lichaam weer in balans en kan de meeste ziektes zelf oplossen. Natuurlijk is het nog beter daar in het leven mee te beginnen zodat we de kans op deze ziektes zoveel mogelijk verkleinen.

Groene thee zorgt voor bescherming tegen degeneratieve schade door ontstekingen veroorzakende chemische stoffen. De stoffen in de groene thee zorgen ervoor dat ze de hersenen niet bereiken.

fortune nieuwDit sluit direct aan bij de filosofie waarop Calli en Fortune Delight zijn gebaseerd. Het zijn beide combinaties op basis van groene thee, maar ze doen nog zoveel meer dan dat. Ze zorgen voor een verbeterde afvoer van afvalstoffen, voeden, darmen, lever en nieren. Andere producten gemaakt op dezelfde basis, voeden alle onderdelen van het lichaam zodat dit optimaal functioneert en regenereert naar een optimale staat.Het gaat dan over onder andere Nuplus, Vitashake en Quinary. De huidverzorgingsproducten zijn gemaakt van natuurlijke producten met als doel, niet alleen de buitenkant tijdelijk mooi te maken maar de huid te voeden en gezond te maken en te houden. Dit alles op basis van duizenden jaren van onderzoek en uitprobreren

 

Dit artikel is geschreven door drs Nick Heising, naar aanleiding van eigen kennis en ervaring.