Veel dranken die we drinken zijn niet bijzonder goed voor ons. Frisdranken zijn zeer zuurvormend, waar door de balans van het lichaam verstoren,botten ontkalking veroorzaken, de leverfunctie verslechteren meestal ook door het hoge suikergehalte wordt ook de alvleesklier over belast en de bloedsuikerspiegel ontregelt.

Koffie, is zolang het goede kwaliteit koffie, goed mits niet meer dan 2 koppen op een dag. Meer dan dat is een belasting voor het lichaam en zorgt voor verzuring van het lichaam. Alcohol is natuurlijk sowieso niet goed, zolang het meer is dan één glas wijn of bier.Thee is natuurlijk prima, maar ook daar is verschil in kwaliteit.Zelfs Spa en ander koolzuurhoudend water is niet erg goed omdat het een belasting is voor de lever en ook een verzuring van het lichaam veroorzaakt, zij het minder dan suikerhoudende frisdranken. Goede kwaliteit thee, water, verse fruit ( niet die uit de supermarkt met extra suiker)en groente dranken zijn natuurlijk prima.

Er is een alternatief

Sunrider dranken, zoals Calli en Fortune Delight en het natuurlijke zoetmiddel, Suncare zijn allemaal gebaseerd op Sunrider’s Filosofie van Regeneratie -met andere woorden, ontworpen om optimale gezondheid te bevorderen.Overschakelen naar Sunrider Dranken is gemakkelijk.Het zijn heerlijke en voedzame dranken en ze zullen u waarschijnlijk u tientallen euro’s per maand besparen! Dat betekent dat honderden euro’s per jaar. Je kunt Calli en Fortune Delight de hele dag door drinken,er zijn verschillende combinaties met verschillende smaken. Daardoor is het niet nodig om andere dranken te drinken,dat kan natuurlijk wel maar de behoefte er aan is heel veel minder. Door Suncare toe te voegen kun je de dranken zoeter maken op een gezonder manier

Fortune Delight en Calli bestaan uit combinaties van heel voedsel en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Beide zijn gebaseerd op oude 5000 jaar oude Chinees onderzoek en zijn gemaakt met de beste de moderne technologie . Zoals met alle Sunrider producten, zijn Calli en Fortune Delight gebaseerd op de Filosofie van Regeneratie en zorgen voor een betere reiniging en voeding van het lichaam.

Sunrider is in handen van Dr Tei Fu Chen, één van meest bekende kruidkundigen van dit moment met vele onderscheidingen en zijn vrouw, Dr Oi-Lin Chen, westerse arts.

Sunrider is één van een handvol bedrijven die daadwerkelijk hun eigen producten maken en daarmee de controle van begin tot einde hebben over de kwaliteit van hun producten.

Elk voedsel heeft positieve en negatieve eigenschappen. Zo bevat thee camellia sinesis, catechinen (antioxidanten, voordelig) en cafeïne en looizuur (ongunstige). ‘Bijna alle soorten thee bevatten vervuiling en zijn bewerktmet gas en/of straling.

Sunrider’s kruidendranken zijn totaal verschillend.De kruiden worden met de hand en machine gereinigd ontdaan van insecten, vuil, stenen,en nog veel meer dingen die slecht zijn voor je eetlust. Het is een tijdrovend proces.Daarna worden ze geconcentreerd.Vervolgens door de combinatie met andere kruiden worden de effecten van cafeïne en looizuur tot vrijwel nul teruggebracht. Tot slot, worden de combinaties geconcentreerd tot extracten die daarna op de thee bladeren gespoten worden. Het resultaat is een thee, of beter kruidendrank die qua effect en werking vele malen krachtiger is dan typische thee.

Fortune Delight en Calli zijn voedselrijke kruiden dranken

Calli bestaat uit groene theebladeren met daarop kruiden die zorgen voor een betere reiniging van de cellen.Het effect is een helder hoofd, snellere, effectiever afvoer van afvalstoffen,mentale helderheid, verbeterde gezondheid.Calli is een perfecte vervanging van koffie, thee, frisdranken.

Fortune Delight bestaat uit:Speciaal geformuleerde reinigende kruiden waaronder Camellia (groene thee) extract Flavonoïden, catechinen, polyfenolen en krachtige antioxidanten.

Het effect is: betere kwaliteit van de huid,meer energie, jonger uiterlijk

Fortune vervangt, cola, frisdranken, icethee, spa en vitamine dranken.Je kunt het de gehele dag drinken, er zijn 5 verschillende combinaties.Door over te schakelen zal je gezondheid verbeteren.

 


Sunrider maakt zelf geen reclame en betaalt wat het uitspaart aan de mensen die mond-tot-mond reclame maken.Wanneer je deze optie aanbied aan anderen kun je profiteren van commissie die Sunrider betaald. Zo komt het geld wat anders uitgegeven wordt aan reclame bij de consument terecht.

Dit artikel is geschreven door drs Nick Heising, naar aanleiding van eigen kennis en ervaring.