Calli is een opwekkende kruidendrank. Door de kruidenzakjes in heet water te doen, krijg je een heerlijke “thee”.

In verschillende smaken verkrijgbaar: Calli Naturel, Calli Kaneel (werkt verwarmend), Calli Mint (werkt verkoe­lend) Ook is er Calli Night, een nacht-thee die slaapverdiepend en ontspannend werkt. Een zakje bevat 2,5 gr. kruiden en is per zakje in een vacuüm extra verpakking gestoken. Ver­krijgbaar in dozen van 10, en 60 stuks.

Van één zakje kan ca. 1 liter thee worden gemaakt. De thee is ook koud heerlijk.

 

De in Calli gebruikte bladeren zijn “dragers” voor de werkzame kruiden in de theezakjes. Dit zijn groene thee blaadjes van de camelia plant. Deze blaadjes hebben op zich een sterke anti oxidant werking. Dr. Chen heeft de blaadjes zo bewerkt dat de kruiden eraan kunnen blijven “plakken”. De kruiden komen vrij op het moment dat water wordt toegevoegd. Het is belangrijk dat de thee wordt gemaakt met water van ten hoogste 80°C, omdat bij hogere temperaturen de kruiden hun wer­king verliezen.

Wat het doet

Deze eeuwenoude formule versterkt het concentratievermogen, de mentale weerbaarheid en de cel-reiniging. De uitgelezen melange van kruiden en extracten in Calli ondersteunt de natuurlijke reinigings- en afscheidingspro­cessen in de lichaamscellen en verbetert de samenwerking tussen de vijf belangrijkste orgaansystemen. Hierdoor wordt het lichaam weer in even­wicht gebracht. De lichamelijke processen en de energie-doorstroming worden zo ondersteund, waardoor het lichamelijk welzijn toeneemt. Calli werkt alcaliserend in het lichaam, waardoor het het lichaam ondersteunt in het elimineren van onzuivere stoffen die bij de spijsvertering vrijkomen. Hierdoor wordt de balans hersteld die in ons westerse eetpatroon vaak ontregeld is door een teveel aan zuurvormend voedsel. De afvoer van deze stoffen wordt versneld. Het ingrediënt Camelia Sinensis werkt cholesterol verlagend, doordat het de lever extra voedt. Ook is het een sterke anti-oxy­dant, wat de schade van stress en vervuiling helpt tegengaan. Als je Calli bij de maaltijd gebruikt, helpt het de vetten daarin te verwerken. De Calli thee voert afvalstoffen af uit membranen en longen, waardoor het lichaam snel­ler herstelt van verkoudheid en griep.

Calli Nacht heeft een andere samenstelling, waardoor de nadruk bij deze drank ligt bij de voedende werking. Calli Nacht voedt door de samenstel­ling het zenuwstelsel en werkt voedend voor de reinigende organen.

Meest waargenomen effecten:

Er mogen geen claims gemaakt worden, Calli is voeding voor de cellen die zorgt dat de afvalstoffen beter afgevoerd worden. Het effect van beter functionerende cellen is dat er meer energie is, meer helderheid in denken en meer weerstand tegen ziektes.
Probeer Calli en voel de effecten

Dit artikel is geschreven door drs Nick Heising op basis van door Sunrider verschafte informatie en eigen kennis en ervaring