Vitafruit is een geconcentreerd vruchtensap, dat kan worden gedronken nadat het is aangelengd met water of Fortune Delight. Het is heerlijk als je er ook NuPlus aan toevoegt. Het is verkrijgbaar in een pakje met 10 kleine flesjes of een voordelige grote fles met een inhoud van 325ml. Vitafruit is een geconcentreerde combinatie van citroen en kruiden. Het is samengesteld aan de hand van een eeuwenoud recept. Vitafruit bevat vitaminen, betacaroteen, vitamine A, vitamine C, en E, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen in hun natuurlijke vorm.

10 ml is voldoende voor de dagelijkse behoefte aan Vitamine C. (er is een standaard vastgesteld, die aangeeft hoeveel vitamine C de gemiddelde mens dagelijks nodig heeft. Gemeten aan de hand van deze standaard, bevat een flesje Vitafruit de helft van deze vastgestelde standaard hoeveelheid).  Vitafruit wordt gemakkelijk door het lichaam opgenomen, door de uitgebalanceerde combinatie van natuurlijke ingrediënten. De natuurlijke vitaminen in Vitafruit zijn anti-oxydanten, die van groot belang zijn om ons te beschermen in een vervuild milieu. Vitafruit helpt het lichaam spierweefsel en organen te vernieuwen.

Sunrider Vitafruit is een bijzonder product, want:

  •  Vitafruit bevat exotische kruiden en vruchten, die geplukt zijn in de wildernis van West-China
  •  Vitafruit is puur natuur en bestaat uitsluitend uit natuurlijke, volwaardige kruiden en vruchten, zonder toevoeging van chemische stoffen en conserveermiddelen
  •  Vitafruit, dat sterk geconcentreerd is, bevat een hoge concentratie aan broodnodige anti-oxydanten vitamine C en E, betacaroteen, mineralen en aminozuren. Het wordt volledig opgenomen omdat het samengesteld is uit de gehele plant. Dit i.t.t. andere vitaminepreparaten, die vaak chemisch geësoleerde stoffen bevatten.

 

Meest waargenomen effecten

* vitaliseert en doet de daadkracht toenemen

* verbetert het uithoudingsvermogen

* verjonging van het uiterlijk

* ondersteunt de vernieuwing van het spierweefsel

* versterking van het lichaam bij het bestrijden van vrije radicalen

 

Honing als natuurlijk conserveermiddel, luo han guo, citroenolie, wintermeloen, dadel, sinaasappelschil, en bittere sinaasappel.