Vitashake is Nuplus met extra toegevoegde Vitamines, Mineralen en Vezels.

De Nuplus/Vitashake kruiden leveren voeding voor de Cellen die daardoor meer Energie produceren en een betere kwaliteit Nieuwe Cellen kunnen maken. Het bevat 30 werkzame natuurlijke ingredi├źnten. Daarmee kunnen de cellen meer Meer& Stabieler Energie leveren. Je gaat er Minder door Eten, want het lichaam krijgt een uitgebreide variatie aan bouwstoffen.

De is de beste Gecontreerde voeding voor de cellen en Voeding voor 5 organen, hart, milt, longen, nieren en lever. Het bevat Extra vezelfs voor de darmen Extra speciale vezels voeden de Darmflora , waardoor de darmen beter functioneren en het immuunsysteem versterkt wordt.

Het bevat maar weinig calorie├źn en heeft veel voedingswaardeHet geeft daardoor een bevredigd gevoel.Eigenlijk kun je het zien als een winkel aan voeding in een zakje.

Doe het in sap of muesli, met fruit en je hebt een heerlijk ontbijt .Of als tussendoor in een heerlijke shake met aardbeien of banaan.Vitashake is er met met Cacao( bevat krachtige antioxidanten)wat met soya of rijstmelk met vanille een heerlijke chocomelkachtige drank geeft.