Voorwaarden

Newlifedevelopment, is een bedrijf met als eigenaar drs Nick Heising. Het houdt zich bezig met adviezen, coaching, opleiding en verkoop van producten die bijdragen aan een vernieuwing en verbetering van het leven, zowel op lichamelijk, als geestelijk/ emotioneel gebied en zelfs producten die het mogelijk maken op een andere zelfstandige manier te gaan leven door het creeren van een eigen inkomen.
Alle artikelen en adviezen zijn op persoonlijke titel, geschreven en gegeven, en zijn nooit ‘ de waarheid’.
De Sunrider producten, te koop op deze website worden door mij zelf gebruikt en behoren in mijn ervaring tot de meest effectieve aanvullingen op de dagelijkse voeding die er is.Ik bestudeer gezondheid al meer dan 30 jaar en probeer alles uit wat ik tegen kom op supplementen en gezondheidsgebied. Deze Sunrider producten hebben mijn ‘ leven’ gered bij een ernstige ziekte begin jaren 90, waar geen dokter me kon helpen.

Alle beschrijvingen van de producten zijn zoveel mogelijk overgenomen van het bedrijf Sunrider en aangevuld met persoonlijke ervaringen. Ze zijn nooit bedoeld als medicijn of ter vervanging van medische adviezen of behandeling.
Alhoewel ik zelf steeds kritischer geworden ben over de medische verzorging in het westen en zeker de farmaceutisch industrie, zijn de opvatting en meningen daarover, voor zover die tot uiting komen in artikelen op beschrijvingen van producten op de website, persoonlijke ervaringen en opvattingen en niet bedoeld om welke medisch advies dan ook te vervangen. Dat is aan ieder zich. Mijn opvatting is dat lichaam en geest een geheel zijn en ook als zodanig benaderd moet worden bij ziekte of onbalans, een holistische benadering dus. Maar keuze voor behandeling is een persoonlijke zaak die ieders eigen verantwoordelijkheid is.

Levering, retounering en prijs van de producten

De producten op de website kunnen besteld worden via de ‘ winkel’ . Na betaling per bank of paypal, worden ze direct opgestuurd. U krijgt een bevestigings mail van de bestelling.
In overleg kunnen de voedingsproducten getourneerd worden tegen een gereduceerde prijs met verzendkosten voor de klant, dit geldt niet voor geopende huidverzorgingsproducten.
Voor terug kerende klanten is er een korting.

De prijzen op website van de Sunriderproducten zijn in onderling overleg afgesproken met al die mensen die in Nederland en Belgie deze producten verkopen en liggen ongeveer 10 % hoger dan de direct verkoop prijs van Sunrider zelf. Echter je kunt vragan naar de korting( stuur mail naar http://life.nl/contact.) Je hebt een introductie nodig om bij Sunrider te bestellen en alle bestellingen bij het bedrijf Sunrider direct , kunnnen alleen wanneer je geregistreerd bent bij het bedrijf, hetgeen alleen kan met introductie. Ik lever die introductie graag. Stuur mail: http://life.nl/contact. Echter bestellingen bij sunrider onder 200 euro hebben een 13 euro extra verzend en verzekerings kosten.
Voor vragen naar kortingsregelingen/Sunrider lidmaatschap en prijzen, neem contact op: http://life.nl/contact

u kunt mij ten alle tijde bellen of mailen met vragen over de producten,verzending, prijzen,starten webshop, ect.