kop theeThee liefhebbers zullen misschien niet verbaasd meer opkijken nu duidelijk is geworden dat de drank van hun keuze opnieuw een gezondheidsbevorderend effect blijkt te hebben namelijk: het reguleert de bloeddruk.

Het drinken van een half kopje groene of oolong thee per dag vermindert het risico op te hoge bloeddruk met 50% .

Dit is aangetoond in een recent onderzoek. Mensen die thee en een halve kop thee per dag dronken hadden een nog grotere risicovermindering

Bij deze mensen ging het risico op hoge bloeddruk ook naar beneden als er toch andere factoren maakten die het risico verhoogden.

Deze drank heeft vele positieve gezondheids effecten zie andere artikelen op de deze site en op http://callithee.nl

Dagelijks thee drinken in welke vorm dan ook ondersteunt de gezondheid. Natuurlijk is goede kwaliteit biologische het beste. De meeste heel goede kwaliteit thee wordt ook biologisch verbouwt daar de bestrijdingsmiddelen de kwaliteit niet ten goede komen.

Calli en Fortune zijn 2 op groene thee gebaseerde combinaties die behalve de positieve effecten van de groene thee zelf ook nog antioxidanten bevatten, de reinigings mechanisme van de cellen versterken en gifstoffen, zowel water als vet oplosbare helpen afvoeren.